cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
15°

Els veïnats del Terreno demanen que es prohibeixi el lloguer turístic en plurifamiliars al seu barri

L'Associació de Veïnats del Terreno ha exigit que, si hi ha una prohibició del lloguer turístic en plurifamiliars a Palma, volen que s'apliqui al seu barri «en peus d'igualtat amb barris més cèntrics». Així, han explicat que davant una possible zonificació del lloguer vacacional, tal com preveu la nova Llei del Turisme, asseguren que no acceptaran «de cap manera que torni a passar el que ha succeït amb la recent moratòria de llicències hoteleres a Palma».

Segons han recordat, la suspensió de llicències hoteleres considera El Terren
o com un territori extramurs i, per tant, està exclòs de la moratòria, quan la pressió hotelera «és més que evident» al seu barri, que, segons emfatitzen, «inclou un tram del Passeig Marítim». Per això, han explicat que l'associació iniciarà «immediatament» les accions i gestions oportunes davant l'Ajuntament per impedir que El Terreno «torni a ser discriminat».

D'aquesta manera, han assenyalat el seu suport a la iniciativa popular presentada per la Federació d'Associacions de Veïn
ats de Palma i aprovada pel Ple de l'Ajuntament el 27 de juliol que insta a la prohibició del lloguer turístic en habitatges plurifamiliars (pisos i apartaments residencials) en tot el municipi.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I a Sa Llotja quan han de començar a multar llogue, fa mes de 3 anys

I a Sa Llotja quan han de començar a multar lloguers sense llicència un pic s'aprovi? Perquè si fan el mateix que amb els locals de restauració il·legals, que malgrat estar denunciats, segueixen impertèrrits el pas del temps sense que ni ajuntament, ni policia local, ni ningú tanqui cap local (segur que posaràn qualque multa testimonial a manera d'impost entre amiguets...). Quin fàstic!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris