nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Cort obrirà un expedient sancionador per la presència de menors als toros

135945

Segons informa aquest dissabte l'ultimahora.es, l'Ajuntament de Palma ha sol·licitat a la policia les actes de les corridas que se celebren aquest estiu a Palma per confirmar la presència de menors.

La tinent de batle d'Ecologia i Benestar Animal, Neus Truyol, ha explicat que posteriorment el consistori palmesà procedirà a tramitar l'obertura de l'expedient sancionador. Truyol ha subratllat que també remetran aquesta denúncia a l'Oficina del Menor perquè prengui les mesures que consideri pertinents sobre aquest assumpte.

Les multes ascendeixen a 10.000 euros per espectacle en què s'hagi detectat la presència de menors. Així, Truyol ha destacat que es tracta de la sanció més elevada que poden interposar, ja que el promotor de la plaça és reincident en aquest tipus d'infracció. També ha recordat que com a mínim en els tres darrers anys hi ha hagut menors. Una de les menors que assistí a l'espectacle taurí el passat estiu va ser la filla de la infanta Elena, Victoria Federica.

Els taurins, per la seva banda, continuen fent públiques les fotografies amb els seus fills menors d'edat a la plaça amb total impunitat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sac de gemecs, fa mes de 3 anys

I què s'ha fet amb l'expedient sancionador de l'any passat?

Valoració:-6menosmas
Per marbosch, fa mes de 3 anys

Vull llançar una pregunta:
Si un pare/mare/família incomplís reiteradament la llei i a més incités els seus fills a fer-ho (posem per cas entrar a robar en cases, correr a 150 en moto pels carrers), la fiscalia de menors o el departament de menors del Consell Insular, faria alguna cosa o es quedaria de mans plegades?
No entenc perquè en aquests casos no s'actua "defensant la llei", tan com ho diuen per Madrid.

Valoració:-7menosmas
Per Maria, fa mes de 3 anys

@Reconeixeu-lo. Alerta, que encara ens investigarà i denunciarà per amenaces.
S'en hauria d'anar a viure a Castella i seria més feliç. I noltros també.

Valoració:-2menosmas
Per Reconèixeu-lo., fa mes de 3 anys

Maria
Saps què diuen els enemics?
-Nos hemos quedado con tu cara.

Idò és necessari quedar-nos amb la seva!

Valoració:-5menosmas
Per toi confundio, fa mes de 3 anys

Jo el que no entenc és com poden ser tan insensibles davant el sufriment del toro, alguns arriben a dir que no sofreix gens però gens, i alhora experimentar un grandiòs éxtasi davant l´elevada bellesa de "l´art". Ehem. La sensibilitat es te amb tot o no es te amb res, no?. No será una mentidota per defensar altres coses?

Valoració:-5menosmas
Per #noinfantsalstoros, fa mes de 3 anys

Tenir fills és molt bo de fer, tothom en sap i no requereix cap entrenament especial. Ser pare és molt diferent. I si no entens que un dia els teus fills te relacionarán a tu amb els seus records, bons o dolents, realment no tens moltes possibilitats de ser-ho.
Quin pare sería el que considera que val la pena arriscar greument la seva paternitat per un pseudoespectacle absurd, primitiu, d´una gran violencia i totalment prescindible?.

Valoració:-5menosmas
Per gadella, fa mes de 3 anys

Li falta molta categoría per dir-li enemic, Maria.

Valoració:-7menosmas
Per Ropit, fa mes de 3 anys

"Coneix el teu enemic", deien els antics romans.

Valoració:-7menosmas
Per Maria, fa mes de 3 anys

Podrieu posar qualcú agradós, enlloc de posar sempre la imatge de l'enemic de les Illes Balears.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris