muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Ciudadanos carrega contra l'Ajuntament per l'encàrrec de l'informe tècnic de la Feixina

B.RAMON

El partit polític Ciudadanos a l'Ajuntament de Palma ha interposat una denúncia contra el regidor de Cultura, Llorenç Carrió, per encarregar l'informe tècnic sobre la Feixina a un arquitecte especialista i catedràtic d'Història de l'Art i de l'Arquitectura de la UPC, «manifestament parcial».

En concret, Ciudadanos ha indicat que l'autor de l'informe tècnic sobre la catalogació del monòlit de la Feixina, Josep Quetglas, havia intervengut recentment en un programa de televisió com a representant de l'Associació Memòria Històrica de Mallorca i havia publicat diferents articles en premsa defensant la demolició del monument. «La vinculació de Quetglas amb els moviments i associacions que defensen la demolició és pública i notòria», ha recalcat.

En aquest sentit, el portaveu de Ciudadanos ha declarat que l'elecció d'aquest expert «sabent que falta a la neutralitat» és «contraria al paper dels poders públics en la defensa del patrimoni que es recull en l'article 46 de la Constitució espanyola».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep Juárez Álvarez, fa mes de 3 anys

CIM i Ajuntament, no afluixeu!
#SaFeixinaSíQueTomba

Valoració:4menosmas
Per No neutral., fa mes de 3 anys

I què passa, que els qui no som neutrals no tenim dret a opinar? Sobre aqueix monument estam cansats de llegir i sentir opinions a favor i en contra de gent no gens neutral, i de la discussió de vegades en surt la llum (altres en surten les bufetades, però és un perill que cal afrontar-lo) Els neutrals no crec que puguin ser de gran ajuda.

Valoració:4menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

No és qüestió de neutralitat sinó d'honestedat

Valoració:6menosmas
Per Càmeres, per favor, fa mes de 3 anys

Ja poden posar càmeres a la estàtua del Rei En Jaume, perque a totes hores, en hi ha que amenacen amb tomar-la com a repressàlia. Son aixi d'incults i de desarrelats.

Valoració:-8menosmas
Per Idò sí., fa mes de 3 anys

Bona la va fer Na Calvo amb això de mig reciclar el monument! Si encara conservàs tots els símbols franquistes, ara estaria molt més clar que cal tomar-lo sense més discussions. Però el que queda suficientment clar és que els franquistes que encara queden i els neofranquistes de les darreres fornades el consideren un monument de i a la seva ideologia. Per tant està prou clar que cal eliminar-lo sense més dilació, i deixar-se d'informes ben partidistes a favor i en contra. Aplicar la llei i res més, això és el que s'ha de fer!

Valoració:-2menosmas
Per neutro, fa mes de 3 anys

Per neutral, el de la foto. Aguanta la bandera de la falanque amb l´ou esquerra i l´espanyola amb el dret, en perfecte equilibri. Els de siudadanos deuen bavar d´emoció.

Valoració:10menosmas
Per Normal, fa mes de 3 anys

I en hi ha, encara troben rar que aquesta genteta no condemni el Franquisme.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris