nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Més de 600 persones participen en els tallers organitzats per Cort

Un total de 652 ciutadans ha acudit aquest curs als 49 tallers del programa Participam i Convivim, organitzats per l'Ajuntament de Palma, sobre sensibilització per al foment de la convivència.

En l'àmbit de l'educació infantil s'han dut a terme 20 tallers als quals han assistit 390 nins, segons ha informat aquest divendres en una roda de premsa la directora d'Igualtat i Drets Cívics, Lucía Segura.

Amb aquest projecte s'han realitzat tallers de sensibilització amb entitats i serveis a més d'activitats a col·legis amb els alumnes, el professorat i les Associacions de Mares i Pares.

Lluita per la igualtat

El regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, ha subratllat «la necessitat d'una vacuna global per a la convivència social a la ciutat de Palma» per evitar «el racisme o la xenofòbia».

Molina ha reivindicat l'objectiu d’«avançar en l'erradicació de la discriminació social i institucional a Mallorca», ja que es tracta d'una ciutat «en la qual conviuen persones de 150 nacionalitats diferents».

Segons el regidor, aquestes mesures socials i «de tolerància» s'han impulsat «per construir una ciutat de coneixement mutu amb una convivència sense racisme o xenofòbia».

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris