lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

L’OCB presenta la programació de les ‘Nits d’Estiu a Can Alcover’

L’Obra Cultural Balear ha presentat aquest dijous la programació de ‘Nits d’Estiu a Can Alcover’ en la que hi tenen cabuda la música, el teatre, la literatura i la sensibilització lingüística i cultural. D’aquesta manera, l’OCB posa a disposició dels joves creadors illencs els equipaments de la seva seu i, a la vegada, durant l’estiu, obre la casa del poeta al barri, Sa Calatrava, i a la Ciutat. Tots els actes i actuacions començaran a partir de les 19.00 hores i seran gratuïts.

Les ‘Nits d’Estiu a Can Alcover’ comencen aquest mateix divendres 7 amb el concert de Marcel Pich ‘Músiques de la Mallorca digna’. El divendres 14 els poetes i els glosadors combatran amb enginy i bones paraules. El dimecres 19 de juliol es farà una taula rodona per commemorar el 40è aniversari del Congrés de Cultura Catalana, una fita capital en la història recent del catalanisme. El dijous 20 tendrà lloc un nou Fòrum OCB que tractarà sobre les polítiques de joventut en els Països Catalans i en el que hi intervendran els directors generals de Joventut del Principat de Catalunya, del País Valencià i del nostre Govern. El divendres 21 serà el torn de la primera proposta teatral amb la companyia Germen Teatre que presentarà l’obra Societat (s’odi heretat). Acabarem el mes de juliol divendres 28 amb una segona proposta musical amb el concert acústic de ‘Càustica’.

L’11 d’agost, les Nits d’Estiu a Can Alcover, presentaran la tercera proposta musical amb la presentació de ‘A les cales dels ulls’, del grup ‘Vers endins’, el seu primer treball discogràfic. El 18 d’agost serà el torn del contacontes shakespearià amb ‘El somni d’una nit d’estiu’. I el 25 d’agost, més música amb el concert acústic de ‘Polseguera i saïm’.

Començaran el setembre fent un itinerari llegendari preparat per Tomàs Vivot. Per a aquesta activitat cal inscriure’s a secretaria@ocb.cat. Serà dia 1 de setembre. I acabarem Les Nits d’Estiu a Can Alcover dia 8 de setembre amb el muntatge d’Heure Teatre i Mag de Poesia, En el feu de l’hermitatge, de Miquel Bauçà. Amb aquesta obra, Can Alcover celebrarà el 25è aniversari de ¡Mag de Poesia’, el projecte liderat per Antoni Artigues.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris