muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

La Junta eleva a Ple l'aprovació inicial de protecció del Jonquet

La Junta eleva a Ple l’aprovació inicial de protecció d’El Jonquet.

La Junta de Govern ha acordat aquest dimecres elevar al pròxim Ple de l'Ajuntament de Palma l'aprovació inicial del Pla Especial de Protecció del Jonquet.

Segons han informat des de Cort aquest nou PEP es basa en la «preservació i millora» dels elements patrimonials que han justificat la protecció d'aquest barri com a Bé d'Interès Cultural i amb ells es protegiran les tipologies i els elements més significatius.

Així, una vegada aprovat, se sotmetrà a informació pública durant el termini d'un mes i suposarà la suspensió de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques a les àrees compreses dins l'àmbit del Pla Especial de Protecció i que resultin afectades per les determinacions del nou planejament, informen des de l'Ajuntament.

En el moment de presentació del nou pla del Jonquet, el tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatges Digne va destacar que «amb el nou PEP generam una nova vista, un nou balcó, cap a la mar que volem que també sigui una nova centralitat de la ciutat i aconsegueix reduir edificabilitat, crear nous espais lliures i fer viable la rehabilitació dels molins» que identifiquen aquest barri singular de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris