muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Cort inverteix fins a 105.000 euros més en activitats d'interès social de les entitats sense ànim de lucre

La regidora de Benestar, Mercè Borràs.

L'Ajuntament de Palma ha augmentat en 105.000 euros les subvencions a les activitats d'interès social de les entitats sense ànim de lucre, passant de 590.000 euros a 695.000 euros. La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, ha explicat que les subvencions «van destinades a entitats sense ànim de lucre que desenvolupin programes considerats prioritaris per a l'àrea i continuen en la línia de col·laboració amb el tercer sector i suport a projectes de la societat civil».

La finalitat d'aquestes activitats és donar suport a activitats que tenguin per objectiu millorar la qualitat de vida i la situació de persones o col·lectius, segons ha assenyalat l’Ajuntament. Se subvencionen amb fins a 10.000 euros cada activitat i cada entitat pot presentar com a màxim cinc projectes d'activitats, amb l'objectiu d'arribar a més entitats i a projectes de diferent envergadura.

Quant a les actuacions comunitàries, se subvencionen amb fins a 60.000 euros per projecte i cada entitat pot presentar com a màxim dos projectes. Com a novetat se subvencionaran projectes que facin referència a la cobertura de necessitats bàsiques i actuacions innovadores relacionades amb l'àmbit de l'atenció, que contemplin l'optimització d'aliments que es puguin malbaratar, estudis que plantegin alternatives a la manca d'habitatges socials, activitats relacionades a abordar la problemàtica d'habitatge en situacions d'emergència o a activitats per afrontar la problemàtica de pobresa energètica.

També se subvencionaran activitats que fan referència a la detecció i intervenció en situacions de vulnerabilitat i activitats dirigides a prevenir l'abandó escolar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris