nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Milers d’infants participen a la festa de cloenda de les escoles de l’IME

Jornada de l'IME celebrada aquest dissabte.

Ajuntament de Palma

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha celebrat aquest dissabte la cloenda de les escoles esportives municipals i la segona jornada d’esport inclusiu amb la participació de 3000 infants i els seus familiars. Totes les activitats han tingut lloc al Palau Municipal d’Esports Son Moix, excepte l’exhibició de patinatge, que s’ha dut a terme al pavelló Joan Seguí, i l’exhibició de gimnàstica rítmica, que s’ha realitzat al pavelló Toni Pizà.

Els alumnes de les 16 escoles municipals han realitzat exhibicions i tornejos de les activitats que s'han desenvolupat aquest curs a les diferents instal·lacions de l’IME i als col·legis públics de Palma. Les escoles esportives municipals que han participat a aquest esdeveniment esportiu són: atletisme, bàsquet, rugbi, futbol, patinatge, voleibol, handbol, gimnàstica rítmica, gimnàstica esportiva, salts de trampolí, natació sincronitzada, judo, karate, taekwondo, esgrima i escacs.

A l’esdeveniment hi ha assistit el director general d’Esports, Sergio Rodríguez,  així com col·laboradors i representants de les diferents escoles esportives , els quals han realitzat una visita a les zones on s’han dut a terme les exhibicions de les diferents modalitats.

Els objectius de les escoles esportives municipals se centren a promocionar les diferents disciplines, introduir valors mitjançant l’esport i fomentar la iniciació a les diferents modalitats com a instrument d'hàbits saludables. Amb aquest esdeveniment s’han posat en valor l'aprenentatge lúdic, la participació i la motivació dels infants durant el curs escolar, en línia amb l’impuls a l’esport base que desenvolupa l’IME.

Cal recordar que les escoles d’exteriors, els pavellons i els col·legis finalitzen dia 31 de maig i, les escoles municipals dels poliesportius municipals, Son Moix, Rudy Fernández, Xavi Torres i Germans Escales, dia 30 de juny.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris