nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:

Sa Feixina sí que tomba critica l’informe del Consell de Mallorca

Des de la Plataforma ciutadana Sa Feixina sí que tomba, «assistim bocabadats» a la publicació feta pel diari El Mundo (15/5/2017) referent a l'informe del Cap de Serveis Jurídics del Consell de Mallorca Sr. Miquel Barceló Llompart. 
 
«A l'article publicat a Dbalears, Arca hi manifesta la seva «satisfacció» per l'informe jurídic. Des de la plataforma ens preguntem si disposen ARCA i el Diari El Mundo de l'esmentat informe, ja que a Memòria de Mallorca, entitat personada al procés, no l'hi ha estat notificat», ha assegurat.

Segons ha explicat la Plataforma, El Diario El Mundo, cita com alt funcionari del Consell de Mallorca, un tal Miquel Llompart, «es tracta d'amagar que l'autor de l'informe juridic es el Cap de Serveis juridics Miquel Barcelo?» 
«Destacat militant del sector mes ultra del PP que a la passada legislatura, quan ejercia de Secretari Tecnic de Cultura del Consell de Mallorca, presentà falsa denuncia davant la fiscalia contra la ex consellera Joana Lluïsa Mascaró (PSM) i contra l'actual President del Consell de Mallorca, a les hores batle d'Esporles a més del representat a Mallorca de l'entitat Pas, que va haver de romandre tres dies a la presó», ha destacat l’entitat. 

Disparitat de criteris

L’entitat ha assegurat que «tot i reconèixer, la disparitat de criteris tècnics, pontifica que el Consell de Mallorca, està obligat a la protecció de la construcció feixista. Sempre segons la seva opinió, la majoria d'especialistes i entitats és pronuncien a favor de la protecció, afirmació absolutament falsa». 
 
La Plataforma ha assegurat que el Sr. Barceló, «obvia que la comissió de Patrimoni, ja va declarar la NO protecció». «El procés es va haver d'iniciar de bell nou, per culpa de la ineficiència interessada o no, del seu departament, quan va permetre que alguna entitat a favor de la protecció, al·legues, una qüestió de forma», ha matisat. 
 
Des de la platafora sa Feixina sí que tomba «confiam, en què la Comissió de Patrimoni, es ratifiqui en l'anterior declaració de NO protecció i que els càrrecs electes, representants de la sobirania Popular, tant de l'Ajuntament de Palma, Consell de Mallorca i Govern de les Illes Balears, compleixin amb les seves promeses d'enderrocar la construcció feixista en compliment de la Llei de Memòria Històrica».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mariner, fa mes de 3 anys

Hi ha trencaones i ports que necessitan pedra...
Som-hi.

Valoració:2menosmas
Per Idò sí., fa mes de 3 anys

Això de sa Feixina és vergonyós. Perquè no compleixen la Llei de Memòria Històrica? Segur que a Alemanya hi havia monuments nazis més artístics que aquest i tots anaren per avall! I és que no només és la part artística que cal mirar, sinó l'ofensa que constitueix per a tots els morts i repressaliats pel franquisme.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris