nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:

Pons afirma que el Pla d'inspecció per evitar el lloguer fraudulent de pisos protegits començarà el mes de juny

Palma.

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, ha confirmat que el Pla d'inspecció per evitar que Habitatges protegits (VPO) tenguin usos turístics encara no ha començat i ha explicat que es posarà en marxa durant en temporada alta. El Pla s'estendrà també a Mallorca, ja que a les dues illes s'han detectat aquests lloguers fraudulents.

«Anunciam aquest Pla que d'entrada volíem fer exclusivament per a Eivissa. Diguérem que ho aplicaríem durant la temporada turística, així ho plantam, i s'està treballant en el Pla. No han començat les inspeccions però la previsió tampoc era començar al començament de maig. Sempre hem parlat de juny, juliol i agost i, en tot cas, allargar-ho fins al setembre», ha declarat Pons. A més, Pons ha dit que aquesta lluita es completarà amb un treball de camp «importantíssim» i un treball digital «d'on es pot treure molta informació».

El conseller ha assegurat que la iniciativa es durà a terme en col·laboració amb els ajuntaments «perquè són els qui tenen la informació a través d'inspectors d'obres». «Ho posarem en marxa durant la temporada alta, que és quan ho teníem previst», ha reiterat.

Sa Gerreria

Sobre els casos detectats a la zona de Sa Gerreria, a Mallorca, Pons ha assegurat que «quan hem tengut coneixement a través dels mitjans de comunicació immediatament ordenem aquestes inspeccions». «Aquí hi ha sempre dues qüestions: què ha passat en el passat i si és sancionable, però també hi ha una actuació de cara al futur, garantint que l'ús d'aquests Habitatges protegits sigui com a habitatge social».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I en qualitat de veïnat afectat a on hauria de den, fa mes de 3 anys

I en qualitat de veïnat afectat a on hauria de denunciar? Vivint al barri de Sa Llotja de Palma a l'estiu és un autèntic desastre.
L'any passat vaig denunciar un cas a la policia local de Palma i l'unica cosa que vaig aconseguir és que em diguessin que no podien comprovar si això era veritat (una auténtica comedi quan cada setmana hi ha families de diferent nacionalitat). Malhauradament és una qüestió (com tantes) de mancança de voluntat política.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris