algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
11°

La Federació d’Associacions de Veïns de Palma sol·licita la suspensió temporal de noves llicències per a hotels urbans

La Federació d’Associacions de Veïns de Palma sol·licita a l'Ajuntament la suspensió temporal, per un període de tres anys, de noves llicències per poder obrir a Palma qualsevol modalitat dels denominats hotels urbans. «De continuar amb el ritme actual a finals del 2017 sumaran a prop de 30 nous establiments hotelers, amb capacitat per a unes 1.200 noves places incrementant de manera notable la massificació i saturació que ja patim els ciutadans».

Exigeixen una regulació de manera efectiva de «la nostra principal activitat econòmica, el turisme». És per això que simultàniament a la suspensió de noves llicències també demanen a l’Ajuntament la creació d'una nova 'Ordenança Reguladora de l’Activitat Turística a la Nostra Ciutat', en la redacció i estudi de la qual també hi ha de participar la Federació. «Entre tots els agents socials hem de definir quins tipus d’hotels volem al centre de Palma, on han d'estar ubicats, o quines condicions han de complir i molt especialment des de el nostre criteri, que les noves places creades, suposin necessàriament l’amortització de dues de les ja existents».

El repte de present i de futur, segons expliquen, és garantir a llarg termini la creació de riquesa que representa el turisme, amb una millor distribució, amb salaris dignes per als treballadors i assegurar la convivència i qualitat de vida dels ciutadans, de tal manera que no es vegi afectada de manera tan negativa com en l’actualitat.

Des de la Federació pretenen una ciutat feta a la mida dels nostres veïns i veïnes, en la qual també hi puguin conviure tots els nostres visitants, però de cap de les maneres a l'inrevés. «No volem una ciutat sense cap tipus de personalitat, que sols sigui un gran parc temàtic».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Al barri de Sa Llotja ja hi arribem tard, fa mes de 4 anys

Em sap molt greu haver de reconèixer que al barri de Sa Llotja ja hi arribem tard. Ja és un autèntic part temàtic de restauració i hotels. Ara en camí 2 més al carrer del Mar amb boteria i a Apuntadors amb la Glòria (i crec que S'Àbaco també en pocs anys). És una vergonya. Deixen obrir hotels, a tall d'eixemple "El Ritzi" a Sant Joan, i els deixen instal·lar xemeneies que són turbines que escopeixen la brutor, renou i fums a les fiques adjacents, així com sortides de fums a carrerons amb el renouer i pest de fritanga. I l'ajuntament l'única cosa que fa, quan la fa, és enviar un zelador, que fa una foto just abans d'acabar d'instal·lar la xemeneia. I fins i tot, té la barra de dir, que no poden fer res, se'ls multa (a tall d'impost) i aquí val tot. Però malhauradament, tot això ho pagarem tots, i molt car, matant la galina d'ous d'or.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris