cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

GOB: «La construcció de més habitatges no és la solució a la problemàtica d'accés a l'habitatge»

El Grup Balear d'Ornitologia ha denunciat que no era necessari «destrossar» Son Bordoi, en el Molinar, per solucionar el problema d'accés a l'habitatge que «patim» a les Balears.

«La urbanització de Son Bordoi serà només el principi de la destrucció total de l'àrea rural del Molinar. Suposarà un creixement poblacional insostenible, una saturació del trànsit i accentuarà la manca de serveis ja existent en aquests moments», ha assenyalat l'entitat ecologista.

El 
GOB ha explicat que a Palma hi ha actualment més de 16.000 habitatges buits pel que ha lamentat que la Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma donés el vistiplau perquè el Govern aprovi el projecte d'urbanització de Son Bordoi. Aquest projecte urbanístic preveu una promoció mixta de 750 habitatges en una gran àrea rural del Molinar i que actualment segueix amb usos agrícola-ramaders.

Amb aquesta urbanització, han
lamentat des del GOB, «es materialitzarà la destrossa de l'última àrea rural del Molinar» i es convertirà en «una destrossa error que Palma no necessita». «Consideram que el Govern d'Antich, ja en el seu moment, va errar
amb la política d'habitatge incentivant més construcció i, concretament, que el projecte de Son Bordoi és un monumental error, ara més que mai», han manifestat.

Aleshores, el 
GOB va plantejar una alternativa per impulsar la política d'habitatge basat en la rehabilitació d'habitatges buits ja existents. Aquesta mesura, ha indicat l'entitat, serviria per crear una reserva pública d'habitatges a partir de «l’estoc» d'habitatges buits, sense necessitat de construir més.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per el moreno de la serra, fa mes de 4 anys

NO i tant que NO, el problema es resol destruint els habitatges existents i anar tots de càmping...com es poden dir aquestes bajanades sense cap conseqüència? Que no els i caigui la cara de vergonya, molt simple, perquè desconeixen que significa la paraula honestedat i s'atreveixen a afirmar les imbecil·litats més absurdes sense cap tipus de conseqüències.

Valoració:0menosmas
Per No amb rodes, fa mes de 4 anys

No snsm no amb rodes. Aquest GOB continúa pel mateix mal camí que ARCA

Valoració:-2menosmas
Per Cada dia pitjor, fa mes de 4 anys

NO anam.

Valoració:1menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 4 anys

I ses grans mansions que es fan per Eivissa? Es destrueix territori amb construccions que sa gent no pot ocupar, com qui mor de set enmig de la mar, que és salada

Valoració:6menosmas
Per Nofret, fa mes de 4 anys

Aquests del GOB, cinquena columna del PP no estaran a ple fins que toenem a tenir un govern de dretes.

Valoració:1menosmas
Per EVIDENT, EL PLA TERRITORIAL DE NA MUNAR, fa mes de 4 anys

Segur que no, però això és Sodoma i Gomorra.

Valoració:-3menosmas
Per Pepet, fa mes de 4 anys

Si són habitatges de protecció oficial sí que és necessari fer més habitatges, a llocs ja urbans evidentment. Als bancs se'ls pot obligar a cedir els seus però no podem obligar a un petit propietari a que l'hagi de llogar o cedir a baix cost. No m'agradaria que ho fessin amb jo.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris