lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

S'acorden les primeres mesures per atenuar les molèsties del «tardeo»

Santa Catalina.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, juntament amb la regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín, s’han reunit avui amb el president de la Unió d’Usuaris del mercat de Santa Catalina, Virgilio Izquierdo per plantejar mesures conjuntes que ajudin a pal·liar l’aglomeració de gent que es produeix durant el migdia i horabaixa dels dissabtes al fenomen conegut popularment com «tardeo».

Durant aquesta reunió les dues àrees de Cort han explicat les mesures que es duen a terme des de l’Ajuntament per tal de minvar les aglomeracions de persones que s’estan produint els dissabtes migdia i s’han plantejat accions conjuntes amb l’Unió d’Usuaris el mercat.

Així, des de l’àrea de Sanitat i Consum la regidora Antònia Martín ha explicat que durant un mes s’intensificaran les inspeccions als locals del mercat de Santa Catalina per tal de garantir que els locals compleixen amb la normativa.

L’Assiació d’Usuaris del mercat, per la seva banda, s’han compromès a «millorar el control» de les aglomeracions mitjançant un servei de seguretat privada i a vetllar amb més intensitat perquè els usuaris no consumeixin begudes alcohòliques al carrer. Així mateix, s’han compromès a recordar la normativa del mercats als venedors pel que fa a ocupació de l’espai comú.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Que prenguin més seriosament el renou de nit a Sa, fa mes de 4 anys

Que prenguin més seriosament mesures per controlar el renou de barris com Sa Llotja a la nit en haver-se convertit en un polígon d'oci, abans d'eludir responsabilitats davant aquest problema creixent que l'ajuntament fa cas omís o al manco és el que sembla.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris