nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:

Els Joves de Mallorca per la Llengua duen les seves propostes al Consell

Els Joves de Mallorca per la Llengua duen les seves propostes al Consell.

 

Els Joves de Mallorca per la Llengua han presentat aquest dimarts al president del Consell la campanya 'Enfilam Mallorca'. L'objectiu de la campanya impulsada per l'entitat juvenil té com a principal objectiu cohesionar el moviment associatiu de l'illa i els projectes que tenen per donar a conèixer personatges destacats de la història de Mallorca.

El president del Consell, Miquel Ensenyat, ha acollit a Antònia Maria Dols, portaveu de Joves de Mallorca per la Llengua i a Saïd Barceló, coordinador de l'entitat en una reunió que ha servit per presentar el projecte al president de la institució.

Els representants de l’entitat que vetlla per la promoció i defensa de la llengua catalana, lligada a l’Obra Cultural Balear, han presentat a Miquel Ensenyat diversos projectes.

El projecte d'aquest curs serà ‘Enfilam Mallorca’, una campanya per coordinar i cohesionar el moviment juvenil de l’illa perquè, segons Joves de Mallorca per la Llengua, massa vegades no es donen les situacions per trobar-se i poder tirar endavant iniciatives en comú. Igualment, també han presentat un projecte per donar a conèixer gran figures de la història de Mallorca com una manera de contribuir a l’autoestima dels mallorquins i les mallorquines.
Joves de Mallorca per la Llengua són l’associació responsable d’esdeveniments que han tengut tradicionalment una gran participació com els Correllengües o els Acampallengües. 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris