algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Els taxistes es manifesten contra les noves línies d'autobús entre l'Aeroport i les zones turístiques

Europa Press

Centenars de taxistes es manifesten aquest dimecres a mode de protesta contra l'anunci del Govern de crear cinc línies d'autobús regulars entre l'Aeroport de Palma i algunes i algunes de les principals zones turístiques de Mallorca a partir del mes de maig.

S'han concentrat amb el taxi a primera hora del matí a Son Moix per tal d'iniciar una ruta pel centre de Palma. A més, els manifestants a peu, proveïts d'armilles reflectores i xiulets, s'han concentrat davant de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat on han demanat la dimissió del conseller, Marc Pons.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per La demagògia la fas tu, fa mes de 4 anys

Només Inca i Manacor? I els dels altres pobles? No me pareix normal que els turistes que ens deixen sense descomptes pel transport a casa nostra, tenguin a canvi facilitats perquè les seves anades i tornades siguin més assequibles. Que paguin o que es quedin al seu poble.

Valoració:1menosmas
Per Demagògia, fa mes de 4 anys

Las famílies de Inca i Llucmajor es beneficien de la proposta del govern justament, i les de manacor i d'altres, el sistema connectarà aquests nuclis

Valoració:0menosmas
Per masianet o brut, fa mes de 4 anys

Si a los 70 u 80 euros que larga el iluminado y, además, escogido de Jehová, Maciá se le añade que en un taxi caben como mínimo tres pasajeros queda dicho todo.

Deberías hacer de taxista y no venir todo el santo día a dar el coñazo en este pantallazo. Hasta rima.

Valoració:-1menosmas
Per Demagògia?, fa mes de 4 anys

Si només posen el transport cap a les zones turístiques i les famílies que viuen a Inca o a Llucmajor, per exemple,han d'agafar un taxi perquè no hi ha cap bus que faci el trajecte, tendrà la culpa el Govern, de la seva ruïna.

Valoració:3menosmas
Per Demagogs, fa mes de 4 anys

I la ruïna de les famílies a qui ells volen negar un transport públic digne?

Valoració:6menosmas
Per Tianet. O brut., fa mes de 4 anys

Maciá.- Yo no soy taxista ni lo he sido nunca. ¿Cuántos kilómetros hay del aeropuerto de Palma a Alcudia o a Cala Millor y regresar? ¿90, 100?.¿ Y cobrar 70 euros lo encuentras caro?.¿Cuanto consume un vehículo en este espacio de carretera?. ¿Acaso no hay otros gastos?. ¿Acaso el taxista, a lo mejor a altas horas de la tarde-noche e incluso con sol abrasador, o con viento, o con lluvia no tiene derecho a llevar un jornal a su casa?

Detrás de un teclado hacer las cuentas es muy fácil. Por cierto vives en la UE, precisamente por ser español. Solo lo eres cuando te interesa.

Valoració:-1menosmas
Per Miquel, fa mes de 4 anys

Els que surten beneficiats un cop més, són els hotelers i el seu "tot inclòs".
I com que és un servei públic, els ciutadans normals i corrents, som els que els haurem de pagar el transport dels seus clients, fins als seus hotels.
Els taxistes , en la seva majoria, són un fatxes, però aquest pic tenen raó. Per altres motius més egoístes, però coincidim amb que és una mala decisió.

Valoració:1menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

Per discriminació, la diferència de sous que hi ha entre els nostres i els nostres com.legues de cada una de les nostres professións als paisos europeus. Per exemple aquí un mestre cobra una dos-mil gent euros i a Alemanya més de quatre mil trescents.
I llavors encara protestaran pels descomptes que fan els estudiants i tercera edat amb pagues baixes perquè yo trebaran discriminatiu. I que els autobusos s'aturin als principals pobles només ho suposa vostè, ningú ha dit res.
Si el Govern del Pacta fa squesta, el.PP els tornarà guanyar, que és el que fa por de veritat

Valoració:1menosmas
Per Macià, fa mes de 4 anys

Això que dius es discriminació. Vivim a la UE, la majoria de turistes que tenim venen de la UE, i no pots discriminar a un holandés, a una francés o a un alemany a l´hora de pujar a un medi de transport públic mallorquí.
A més pensa amb sa gent mallorquina que viu a nuclis turístics arreu de Mallorca.
Les lineas de transport públic entre l´aeroport de Son Sant Joan que arribin a les zones turístique, segurament faran parada a les ciutats per on pasen. No m´imagín una ruta Aeroport-Alcúdia en que el bus no aturi a Inca, o una línea Aeroport-Cala Millor sense pasar i fer parada a Manacor

Valoració:0menosmas
Per Amb els taxistes, fa mes de 4 anys

Jo he dit que el que hauríem de fer, és enllaçar els pobles més grossos i ciutats, wue és on viuen els residents. I deixar les zones turístiques pels taxis.
Malament anem si els turistes no es poden gastar seixanta.o setanta euros. Per això val més que no venguin.a tudar la nostra aigua, ja que aquesta és una mesura que només favoeix els hotelers
Pensau-ho bé.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris