nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

La reforma del camp de L’Antoniana estarà enllestida a la primavera

El batle de Palma, Jose Hila, juntament amb la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll i el gerent de l’IME, José María González, han visitat avui el camp de L’Antoniana i han explicat allà la reforma integral que començarà la setmana que ve i que es preveu que estigui enllestida a la primavera.

Hila ha volgut recordar que aquesta fou una de les seves promeses a inici de la legislatura: «Quan vaig començar la legislatura em vaig comprometre a que aquest camp deixaria de ser un camp de terra per ser un camp de gespa com toca i hem complit, i venim a donar mostra del compliment de la paraula donada». «És molt simbòlic que no hi hagués diners per fer un camp de gespa al costat del Palma Arena que costà milions d’euros», ha remarcat.

L’Ajuntament invertirà en aquest camp un total de 268.339 euros. Amb aquesta inversió respon a una reclamació històrica del club de futbol de El Independiente i es crea en aquest barri un referent esportiu per als veïns i veïnes del Camp Redó, com a eina de participació i inclusió social.

L’empresa adjudicatària de les obres és Mondo Ibérica SA i el pressupost del projecte prové de fons de la Llei de Capitalitat.

L’Ajuntament de Palma invertirà 268.339 euros en la millora dels següents elements:

  • Nou sistema d’il·luminació Led que permet un estalvi energètic d’un un 73%. Així, es susbstituïran els 32 projectors de 1000 W actuals per 40 projectors LED de 210 W d’alt rendiment
  • Instal·lació de gespa i acondicionament del camp: substitució de la terra existent per gespa artificial
  • Drenatge: nou sistema de drenatge format per dues canaletes de formigó que recorren tota la longitud del camp
  • Millora dels murs de separació entre el camp i els vestuaris
  • Xarxes de protecció: instal·lació de postes troncocònics de 7,5 metres quadrats per tal d’evitar la pèrdua de pilotes

Cessió de la UIB

Cal recordar que el batle de Palma, José Hila, i el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, varen signar un conveni ara fa un any que féu possible la cessió a Cort per part de la UIB del camp de futbol de L’Antoniana per un període de 15 anys, prorrogable fins a 20.

El conveni dóna a l’Ajuntament la possibilitat de fer totes les millores que necessita el club Independiente de Camp Redó, com és la gespa, i assumir els costs de manteniment de la instal·lació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris