bruma
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Consell Municipal de Serveis Socials neix per fer front a les mancances de Palma

Més de 50 col·lectius han participat aquest dimarts en el primer Consell Municipal de Serveis Socials, presidit pel batle de Palma, José Hila, i la consellera de Serveis Socials, Fina Santiago.

Aquest nou òrgan de participació està integrat per col·lectius de tots els sectors de població de Palma, tots els grups polítics amb representació municipal, col·legis professionals, organitzacions empresarials i sindicats.

El Consell Municipal es reunirà a partir d'ara quatre vegades a l'any de forma ordinària.

La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercé Borràs, ha recordat a totes les entitats que fins al 17 de febrer està obert el termini per fer aportacions a la cartera municipal de Serveis.

A més, ha posat en valor el treball amb experts i grups en el Pla Estratègic 2016-2036 per millorar els serveis que l'àrea ofereix a Palma.

Els principals objectius del Consell Municipal de Serveis Socials són constituir un espai de participació, anàlisi i debat sobre les necessitats socials de la ciutat; afrontar de manera integrada les problemàtiques socials; establir mecanismes d'interacció amb associacions, entitats i institucions per a l'aprofitament de recursos; i impulsar l'elaboració d'estudis i recerques amb la UIB i col·legis professionals per al coneixement d'aspectes rellevants dels serveis socials.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris