algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Cort posa en marxa el Pla d'Usos per «regular l'activitat econòmica i la convivència»

El regidor d'Urbanisme, Antoni Noguera.

L'Ajuntament de Palma ha presentat un Pla d'Usos per «regular l'activitat econòmica i garantir la convivència amb els veïnats». Així, la regulació limita la ubicació de tres establiments d'oci en un radi de 50 metres al voltant d'un comerç públic ja obert en un eix cívic o zona per a vianants.

Aquesta mesura no té caràcter retroactiu i no afecta els establiments que ja estan actualment oberts, segons ha indic
at l’Ajuntament.

Aquest Pla ha estat aprovat aquest dimarts inicialment pel Consell de Gerència d'Urbanisme i tendrà vigència en totes les zones residencials plurifamiliars de la ciutat.

D'aquesta manera, ha afirmat el regidor d'Urbanisme, Antoni Noguera, «es dóna resposta a una reivindicació històrica de veïns i fins
restauradors i posam ordre als eixos cívics».

Noguera també ha explicat que els eixos cívics «que van néixer com una bona idea per donar prioritat al vianant es podien pervertir per manca de regulació i ordenació».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sa Llotja està inclòs dins aquest pla?, fa mes de 4 anys

Volen dir que també inclouran el barri de Sa Llotja dins aquest pla d'usos? Perquè simplement ja poden començar per comprovar tots els locals que han obert fora llicència i que tot i haver estat repetidament denunciats pels veïnats, ens han atipat als pocs residents que encara resistim de donar la callade per resposta, juntament amb la més absoluta mancança d'aplicació de les normatives més bàsiques de convivència al centre històric. I si no, ja ho veurem en unes setmanes, quan començarà Setmana Santa i amb això, el desgavell i descontrol de l'estiu pasat. A això s'afegeix la eclosió de finques de aparthotels, aixì com més i més hotels amb tot el que inclou (sortides de fums, renous, ampliació d'alçada, que tampoc controlen,...). Si pasa com em sembla que pasarà, no tindrem més remei que denunciar a Europa (com el turista que han fet cas amb la discriminació tarifària del tren de Sòller). Ja veurem si això serà un altre campanya propagandística més...i sinò, al temps...!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris