nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
17°

PIMECO posa ciris a Hila

24-11-2016

Diversos representants de l'associació del Petit i Mitjà comerç han fet arribar al batle de Palma un escrit i diversos ciris que simbolitzen el retard en l'encesa dels llums de Nadal. L'acció s'ha fet per protestar per la falta d’il·luminació nadalenca en determinats carrers comercials així com pel retard en l’encesa de les llums.

Els comercioants sol·liciten al batle que la inauguració de la il·luminació nadalenca es faci coincidint amb el mateix dia de celebració del 'Black Friday' o amb anterioritat i que el centre comercial dels Geranis i els carrers Luca de Tena, Capità Vila, General Riera, Balmes, Joan Massanet i Franciesc Fiol i Joan disposin d’ornamentació lumínica en les mateixes condicions que en les altres carrers de Palma.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per juan, fa mes de 3 anys

No entiendo que un señor que ha cerrado su comercio (la ferretería que tenía en Inca) pueda formar parte de una asociación de comerciantes. Pimeco sigue siendo una entidad sin ánimo de lucro? Es lamentable el reconocimiento mediático de B. Coll que se presenta como presidente de pimeco y empresario de comercio. Pátetico.

Valoració:0menosmas
Per Paperet ben trist, fa mes de 3 anys

La millor ajuda al comerç pel Black Friday i els dos o tres dies següents, seria que el Ministerio de Hacienda no cobràs l'IVA dels productes que es vénen aquests dies. És clar que això seria cosa del PP i a aquests no s'ha de tocar-los. O no es així, directiva de PIMECO?

Valoració:6menosmas
Per I doncs, fa mes de 3 anys

Si volen dinamitzar les festes nafalenques, que per exemple es sumin al Blak Friday o que facin ofertes d'algun tipus. Jo avui comença a fer les compres dels regals nadalencs i, a ser possible, les faré als petits comerços, però els llums de Nadal no influiran en les meves compres.
Tot això que fan aquests pocs, no és altra cosa que una comèdia en contra del Pacte per part de quatre comerciants de dretes, que tampoc no representen a la majoria del sector

Valoració:11menosmas
Per Cirineu, fa mes de 3 anys

Estalvi energètic si, forasterades no!

Valoració:15menosmas
Per BAH!, fa mes de 3 anys

Aquests li fan aquestes manifestacions a n'Hila, perquè és d'esquerres. Si fos el PP aguantarien i no dirien res. Els que vam aprovarmla construcció del monstre del Fan Mallorca va ser el PP i callaren com a morts.

Valoració:13menosmas
Per TOMEU, fa mes de 3 anys

A mi ja me pareix bé la data de l'encesa de la il·luminació nadalenca d'enguay. Recrod, que de jove, s'encenien a mitjans de desembre. 15 dies abans de nadal. Penseu que estem celebram el Nadal. En aquest pas que duim, aguessim arribat a obrir les llums al final de l'esiu. Tanmateix, no crec que tenir llum o no, impriqui en les compres....o tan beneits som?

Valoració:14menosmas
Per T, fa mes de 3 anys

per el batlle de palma,HILA,el que vulgui el comerç ciutadá,tant l,hi fà,sembla n,isern.
Si fòs una FIESTA DE BLANCO,o s,inauguració del FAN,ja hi serien abans no els convidassin.

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris