algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Les AAVV de Palma milloren la seva formació

Les AAVV de Palma milloren la seva formació.

Ajuntament de Palma

Desenes de representants de les Associacions de Veïns de Palma ha participat aquest dissabte al casal de barri de Son Cànoves a la Jornada de formació, organitzada per l'àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palma amb l'objectiu de millorar la formació del teixit associatiu i donar eines a les associacions perquè pugin millorar la qualitat dels projectes a presentar en el marc de la convocatòria de subvencions 2017-2018.

Subvencions bianuals

La regidora de Participació, Eva Frade, ha explicat que «la nova convocatòria de subvencions per a les associacions, que serà bianual,  té com objectiu alleugerar la càrrega burocràtica i poder dedicar així més temps i recursos a millorar la qualitat dels projectes».

Frade ha destacat  que amb aquesta jornada és una «bona manera per tenir una relació igualitària amb les entitats de Ciutat. Serà una taula que on no només parlarem de subvencions sinò també d’altres necessitats dels barris i districtes», ha dit.

Ludoteca

Així mateix, Frade ha recordat que per tal d’afavorir la conciliació familar la Jornada ha disposat d’una ludoteca. «Fins a les sis de la tarda s’explicaran les noves bases per presentar projectes i els nous barems. Des de l’àrea s’oferiran tallers pràctics a les Associacions de Veïns per avançar cap una major senzillesa burocràtica», ha dit.  

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris