cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

La FF-CCOO denuncia que la Conselleria d'educació elimina llocs de feina públics

La FE-CCOO ha emès aquest dimarts un comunicat per denunciar l'eliminació de llocs de feina públics per part de la conselleria d'Educació.

El passat 25 d'agost es feren públiques les convocatòries perquè treballadors, ja actius, ocupin les places que el curs anterior ocupaven els interins al conservatori Superior i a l'ESADIB. «Convocatòries, a més, que surten sense una prèvia negociació», assegura el sindicat.

«Aquest canvi suposa una minva de 30 llocs de feina i una precarització dels mateixos llocs de feina, ja que les places d'associats que s'ofereixen només poden ser ocupades per treballadors ja en actiu». I expliquen que aquest fet fomenta la pluriocupació i la creació de falsos autònoms, en lloc de procurar augmentar l'ocupació.

D'altra banda, l'entitat també denúncia que algunes places no tenen un procés d'adjudicació i/o una perfilació suficientment objectiva com per a poder ser considerades que no s'han «fet a mida» d'alguns que altes possibles candidats i candidates.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I pensant en tothom, fa mes de 4 anys

Fins i tot se podria incloure els actuals professors de Religió com a personal contractat de la Conselleria d´Educació, ben iguals que els de la Concertada i posar-los a formar part de les plantilles de les escoles, públiques o concertades. Així, sense fer mal a ningú, se podria donar per tancada i amortitzada aquesta mateixa plantilla i que, ja no s´en parlàs més.
Si se continua donant classes de Religió Catòlica, els musulmans també exigiran classes d´islam, i com que cada imam pot predicar com li dóna la gana, les escoles primàries se podrien convertir en vertaderes madrasses integristes. i això és el que en realitat fa por.

Valoració:2menosmas
Per Ai, sindicats que només anau a fer contents a a o!, fa mes de 4 anys

Del que s ´han de preocupar els sindicats (tots els sindicats amb representació a l´Ensenyament), és de que els mestres i professors de la Concertada no siguin contractats directament pel director i sense abans aprovar una oposició ja que és il.legal. La solució està en que les vacants de les escoles concertades, també siguin incloses amb les púbiques i els candidats vagin a oposicions. Llavors serien ocupades per funcionaris que, si s´en adonassin d´ alguna cosa mal feta per part de la escola, ho podrien posar en el coneixement de la Conselleria, sense por de perdre la seva feina.
I també convemdria amortitzar la plantilla de professors de Religió, a fi de que aquestes places passin a la Història.

Valoració:4menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 4 anys

EL PUNTO 81 DEL ACUARDO ENTRE PP Y CIUDADANOS, RECUPERA EL MODELO TRILINGÜE DE BAUZÁ.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris