lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
26°

El Govern difon recomanacions per intentar evitar els accidents domèstics

La Direcció general de Salut pública i Participació ha emès un comunicat, aquest dilluns 22 d'agost, amb consells per evitar accidents domèstics, donat que entre el 50 i el 75 per cent de les caigudes tenen lloc al domicili. El document assenyala petits canvis a l'àmbit domèstic que poden resultar efectius per evitar riscos i prevenir caigudes.

Advertències

Per prevenir cremades el text recomana mantenir les instal·lacions elèctriques en bon estat i no sobrecarregar els endolls, no fumar al llit i anar amb compte amb els nens a la cuina, entre altres indicacions.
Respecte a les caigudes demana evitar superfícies relliscoses i col·locar elements de subjecció a la banyera. A més d'evitar al màxim elements que puguin entorpir el pas, com a catifes o mobles baixos, especialment si hi ha persones majors amb mobilitat o visió reduïda.

El més petits
El Govern assenyala que perquè no es produeixin ofecs els nens petits han d'evitar jugar amb joguines que tinguin peces petites. A l'hora de menjar, se'ls ha de tallar el menjar en trossos petits i l'adult s'ha d'assegurar que masteguin bé els aliments; a més s'ha de vigilar als nens a l'hora de nedar i no deixar bosses de plàstic al seu abast.
Sobre intoxicacions i enverinaments, el Govern aconsella emmagatzemar tots els productes de neteja i els medicaments en un lloc segur. L'Executiu balear recomana tenir a la vista el telèfon d'urgències (061) i el del Servei Nacional de Toxicologia (915620420).

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Yuan, fa mes de 4 anys

Creo que todos nos debemos alegrar de los excelentes resultados que nuestros atletas españoles han obtenido en estas olimpiadas. España ha quedado en la posicion 14 en el medallero!! Un excelente resultado, aunque algunos atletas como las catalanas Carbonell y Mengual se uedaron fuera de las medallas.. con los argumentos que ya todos sospechamos.

Valoració:-4menosmas
Per Josep Pagés i Canaleta de Cardedeu, fa mes de 4 anys

Un consell per ELS RICS que tenen una gran casa en Piscina i criatures , cuan tenen els fills a la piscina .Els no es tenen que divertir i pasaro be els han de vejilar les criatures . Cuan les criatures estan a la habitació despres la PISCINA es per la gent gran i pares .MOLTES Criatures moren Ofegades en Piscinas dels RICS en piscinas Privades i alguns en publicas tambe .. Cal ballar les piscinas no i pogui anar ningu ...FA Poc va morir una criatura en una Piscina de un ric piscina Privada i unaltra criatura esta molt greu .. Pero aixo pasa cada any mai na aprenen he ....QUE LES CRIATURES EN UNA PISCINA SA DE VEJILAR EN TOT MOMENT No anar fer el Cigarro o fer la copa tranquil he ....LA CRIATURA VA LA PISCINA Tranquil per que estan els pares alla i els protejiran i salvaran he ERROR DE LA CRIATURA Els pares no tots pensen en les criatures pensen més amb els ...SI SE OFEGA UNA CRIATURA EN UNA PISCINA CATALANA la culpa no la te MADRID La tenen els pares per no vejilar molt millor per no fer la seva feina ..

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris