algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Marivent obrirà quasi 10 mesos a l'any

Costa ha destacat que l'espai compta amb un «gran valor botànic (hi ha 40 espècies de plantes), cultural, històric i simbòlic».

CAIB

El vicepresident del Govern i conseller de Turisme, Biel Barceló, ha anunciat aquest dimarts que l'obertura dels Jardins de Marivent serà a partir de febrer del 2017 i que el projecte costarà un total de 385.000 euros i suposarà una despesa corrent anual de 100.000 euros per a vigilància, personal de neteja i el circuit de càmeres de seguretat.

Accés durant nou mesos i mig

Barceló ha precisat que els jardins estaran oberts nou mesos i mig i que l'accés «serà gratuït per a tothom». En el mateix sentit, el vicepresident ha explicat que els jardins estaran tancats 15 dies per Setmana Santa i entre el 15 de juliol i 15 de setembre. Entre maig i setembre l'horari serà de 9 a 20 h i a l'hivern de 9 h a 17.30 h.

Una hectàrea de «gran valor botànic i cultural»

Per altra banda, la consellera de Presidència, Pilar Costa, ha destacat que les obres per instal·lar banys o les rampes d'accés, entre d'altres, duraran tres mesos; que la superfície oberta al públic serà de gairebé una hectàrea (9.155 metres quadrats) i que l'espai compta amb un «gran valor botànic (hi ha 40 espècies de plantes), cultural, històric i simbòlic».

Possibilitat d'augmentar la zona accessible

Costa ha remarcat que «l'accés serà lliure, públic i gratuït com en qualsevol altre jardí públic» i que amb l'obertura es dóna resposta a «una reivindicació històrica» i es compleix amb un dels punts dels Acords de Governabilitat de principi de legislatura. En el mateix sentit, Barceló ha anunciat que «queda oberta la possibilitat de seguir negociant i augmentant l'accés».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per J, fa mes de 4 anys

Oi:això es el que ha fet el concejal del ajuntament de Palma que avui ha sigut entrevistat a la cadena ser.
I Palma de malloca,i los reyes,i Palma de Mallorca,y los reyes,i tornar-hi,tornei.
Semblava del,PP mes radical.

Valoració:4menosmas
Per I tant!, fa mes de 4 anys

Si a la Reina no li agrada Malloca, no ens fa cap favor venint. S'en podem anar a Astúries i a on vulgui la senyora. Però quan ens tornin el palau.

Valoració:2menosmas
Per Fins al final!, fa mes de 4 anys

Molt bé per començar.

Però no toquen dos mesos per família i en Saridakis ho va regalar als mallorquins.

Segur que a na Letícia i Cia. els faríem un favor impedint que hi venguessin. Pel que fan!

Valoració:4menosmas
Per SCC undeMés, fa mes de 4 anys

Fins ara, no es podia visitar res i ningú dèieu ni piu. Ara que al manco es podran visitar els jardins 9 mesos a l'any, vinga a criticar. I a sobre n'hi ha un de diu que torni el PP. Quant de temps fa que el van cedir a la Casa Reial? Quines eren les condicions? Si es fa així serà perque hi deu d'haver un paper o un protocol escrit, penso jo. Si fos fàcil, ja s'hagués fet d'una altra manera. Que coonsti que per mi, i molts més, ja ens agradaria que fos pel poble.

Valoració:6menosmas
Per Com es nota, fa mes de 4 anys

Una altra cagada de mestre Bielet venut en els lobbys.

Ja estas cercant la porta giratòria.

Valoració:-1menosmas
Per Téns raó, fa mes de 4 anys

El palau és nostro, els pagam el manteniment i no cobram lloguer i encara no nos volen ni al jardí quan hi són ells i quan no hi són ben de pagar per entrar només per les afores.

Valoració:9menosmas
Per Quina engany, fa mes de 4 anys

Però això que és encara ens costarà doblers, i el guiris gratis, i no es pot visitar tot.

Va que torni el pp.

Retorn al patrimoni de les ILLES JA.


FEIS OI.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris