nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
25°

L'Estat intervé la policia de Palma per la porta del darrere

15386

29-06-2016

dBalears va avançar en una nota publicada l'11 de gener d'enguany que el govern espanyol va estar a punt d'intervenir la Policia municipal de Palma. Ara sembla que l'opció ha estat una intervenció 'lleugera' o per la porta del darrere.

L'Estat controlarà la policia local de Palma a través del nou cap d'aquesta, Josep Palouzié i Vizcaya, que té línia directa amb el Centro Nacional de Inteligencia (CNI) espanyol.

Tot i que Palouzié té uns orígens catalanistes, fonts molt coneixedores de la realitat policial de Catalunya han explicat a aquest diari que fruit d'un problema personal va canviar políticament i la seva militància actual és clarament espanyolista. Paral·lelament, no se sap què va venir primer, «va passar a col·laborar amb el CNI».

El seus darrers anys a Girona varen ser molt durs i va anar acumulant enemics.

Palma ha estat la sortida que li han trobat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Macià, fa mes de 3 anys

per la porta DEL darrere = per la porta DE darrere

Valoració:0menosmas
Per Gabriel, fa mes de 3 anys

vista la casa de putes que és ara la policia local, me'n toc els collons si el seu cap (que en tot cas hi està en interinitat) parla català, castellà o xinès, sempre i quant posi a retxa als impresentables (els que hi hagi) i ens pocs mesos tot funcioni com pertoca.

Valoració:7menosmas
Per Joan L., fa mes de 3 anys

Osti tu! Duu més medalles que el màgic Andreu!

Valoració:9menosmas
Per Guim, fa mes de 3 anys

Dois, tu et pots sentir com vulguis, però que sàpigues que pels espanyols ser espanyol és ser castellà o castellanitzat. Així ens ho deien no fa gaires anys i així ho pensen i ho creuen actualment.

Exemple: http://www.vilaweb.cat/noticies/expulsat-un-entrenador-de-tennis-taula-per-animar-el-seu-jugador-en-catala/

Valoració:6menosmas
Per M, fa mes de 3 anys

Ben valenta que són els de l' equip de l' actual Batlia, destapant tot aquest merder. Ara veurem si la oposició, encapçalada per la sentora que sempre està enfadada, ho defensa, ho dejecta o simplement calla.

Valoració:7menosmas
Per Dois, fa mes de 3 anys

Sentir-se català es guai. Sentir-se espanyol no està be. Aquest és el missatge de la notícia?
Estic cansat d'aquest missatge. Hi ha cap problema en sentir-se espanyol i tenir una llengua i cultura catalana? Jo crec rotundament que no!

Valoració:-1menosmas
Per , fa mes de 3 anys

Indepenentment dels comentaris de caire polític, innecessaris al meu parer, trob vital un control extern ja, vist el grapat d'iregularitats que han sortit a la llum per part d'aquest organisme que pressumptament vel·la per la nostra seguretat; després que ens han demostrat "NO estar a l'altura" per tantes corruptel·les com han trascendit. M'estim més un cap extern que xerri el que vulgui, que cent mallorquins que xerrin molt bé i que siguin corruptes fins les orelles (que n'hi ha!!!).

Valoració:8menosmas
Per Antonioni, fa mes de 3 anys

Se veu que a Girona també xerren en Baleà

Valoració:6menosmas
Per Antonia, fa mes de 3 anys

Jaume , es molt fácil d entender lo de s imne , vius a Espanya i perteneixes a ella , no voldras que posin s imne de un pais inmaginari . I lo de es discurs en Balear es lo que toque . Si vols un discurs en catala ja pots comencar a partir de cap a sa península .

Valoració:-17menosmas
Per Oh!, fa mes de 3 anys

Que l´Estat ens ha entrat per darrera? Que rar!

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris