nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
25°

Macrodiada a Palma per ajudar les persones refugiades

Els membres del grup 'Apoyo al Refugiado' són voluntaris i es reuneixen setmanalment a Palma

28-06-2016Apoyo al Refugiado

El grup Apoyo al Refugiado de Palma organitza aquest divendres una macrodiada per recaptar fons en favor de diversos col·lectius de base a Sèrbia, Grècia, Itàlia, Turquia i Líban. La cita se celebrarà a les 17.30h a la Plaça Nova de la Ferreria de Palma, amb la presentació del projecte de l’organització a les 18.15h.

 

Tallers i activitats

La jornada comptarà amb jocs amb globus d'aigua; un taller infantil de pintura i un per a adults de gravat artístic (per Biel Noguera); poesia àrab a càrrec de Silvia Tur Jaume i Huda (Síria); una connexió en directe via 'skype' amb voluntaris i refugiats i un mercat ambulant de roba i menjar i refrescs per a la jornada, entre d’altres.

Recollida de telèfons mòbils

Els voluntaris recolliran mòbils usats que funcionin per enviar-los a Grècia. Apoyo al Refugiado ha enviat fins a 60 telèfons fins al moment, que s’utlitzen a la ‘Casa Naranja’ i al campament d’Ellinico.

Concerts

Rumba Katxai actuarà a les 19.30h; la percussió africana d’Afron Ayan es podrà escoltar a partir de les 20.30h, seguida de la dansa de Tramontana Tribal i l’africana de Djinns. El rap de senegal es preveu a les 22h i el punk llatí es podrà gaudir a partir de les 22.45h.

Ajuts enviats

Apoyo al Refugiado ha enviat, entre d'altres, 600 euros a Zaatar ONG i a la voluntària Marina Liaki a Atenes, qui s'ocupa sobre el terreny dels nens i adolescents no acompanyats i de les dones amb nens, els col·lectius LGTBI i els refugiats presos; 100 euros a l'ONG Proem Aid a Lesbos (per operacions de salvament marítim i ajuda a la zona) o 360 euros a Notés 26, un centre social ocupat i autogestionat pels refugiats a Atenes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris