nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:

Les primeres Festes d'Estiu de Palma se celebraran del 20 de juny fins al 3 de juliol

La regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, ha presentat aquest dijous les primeres Festes d'Estiu organitzades per l'Ajuntament de Palma, aprofitant l'arribada del solstici d'estiu, que se celebra coincidint amb les festes de Sant Joan I que se celebraran del 20 juny fins al 3 de juliol.

Frade ha explicat que «hem dissenyat activitats que permetin la participació directa dels ciutadans i que arribin a tots els públics i edats». Descentralitzar i portar activitats a diferents llocs de la ciutat és un dels altres objectius que s'han perseguit, segons la regidora.

El programa inclou diverses disciplines artístiques, com la poesia, el teatre i la dansa a més de la música, activitats programades per entitats ciutadanes i des d'altres serveis municipals.

El model de Festes d'Estiu s'ha treballat a partir dels suggeriments i propostes que han sorgit de la Comissió de Festes de Palma, «en un esforç conjunt entre les entitats ciutadanes i l'Ajuntament, de perfilar i definir les festes, en general, que volem a la nostra ciutat» ha explicat Frade que també ha desitjat que «aquestes festes siguin el sus a les festes d'estiu de la gran part de les nostres barriades».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris