cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

Cort previndrà el consum d'alcohol entre menors

El batle de Palma, José Hila, i el director executiu de la FEBE, Bosco Torremocha, durant la signatura del conveni de col·laboració.

11-06-2016Ajuntament de Palma

L'Ajuntament de Palma s'ha adherit aquest divendres al projecte 'Ciutats en xarxa' amb l'objectiu de prevenir el consum d'alcohol en els menors d'edat i promourà un oci responsable i de qualitat a la ciutat.

El batle de Palma, José Hila, i el director executiu de la Federació Espanyola de Begudes Espirituoses (FEBE), Bosco Torremocha, han signat un conveni de col·laboració per als propers quatre anys que contempla la realització a Palma d'activitats dirigides a col·lectius de risc amb l'objectiu de prevenir el consum indegut d'alcohol. A més, en aquestes iniciatives es tractarà d'implicar altres sectors com l'hoteler.

Tant FEBE com l'Ajuntament de Palma han decidit incloure iniciatives en l'acord de col·laboració per arribar a un major nombre d'usuaris. Així, el consistori se suma als més de 300 ajuntaments, governs regionals i institucions privades que conformen aquesta xarxa col·laborativa.

Així, l'adhesió a aquest projecte implica una sèrie de compromisos que reforçaran les activitats de l'Ajuntament. Hi ha diferents línies de col·laboració com a menors, conductors i hoteleria. Pel que fa a menors, s'oferirà més d'un centenar de raons perquè els joves no beguin i Cort es compromet a desenvolupar accions específiques per lluitar contra el consum d'alcohol.

A més, es desenvoluparà el programa 'Noc-turns' per sensibilitzar la població sobre els perills de combinar alcohol i conducció, i s'implicarà a la Policia Local en aquestes accions.

Finalment, es desenvoluparan diferents accions que cercaran  la implicació d'altres col·lectius municipals i es promouran accions amb l'Hostaleria i Distribució sota el lema 'Jo no venc alcohol a menors', per evitar la dispensació i venda de begudes alcohòliques a aquest col·lectiu. També es potenciarà la iniciativa 'Tu serveixes. Tu decideixes ', dirigida a millorar la qualitat del servei en els establiments i d'oci en general.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris