cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín:
11°

ARCA denuncia que hagin tornat a donar permís per instal·lar un baret de platja davant una casa catalogada a Cala Major

Binimar o Casa Vidal.

Arca

ARCA ha denunciat aquesta setmana la instal·lació d'un baret a la platja de Cala Major (Palma) que afecta a la façana visual d'una casa catalogada per l'Ajuntament de Palma, anomenada Binimar o Casa Vidal.

Segons l’entitat de conservació del patrimoni, aquest baret ja fou instal·lat en la mateixa ubicació a l'any 2014, però després de les reclamacions presentades per ARCA i alguns veïnats de la zona a la Demarcació de Costes fou retirat. «L'any passat, 2015, no es feu cap instal·lació al respecte, però aquest any ens tornem a trobar la sorpresa que s'ha tornat a instal·lar de nou», ha explicat l’entitat.  

Francesc Casas

L'immoble, segons a recordat l’entitat, és obra de l'arquitecte Francesc Casas Llompart i data de l'any 1949, la qual es pot considerar d'estil regionalista. La façana que dóna a la platja de Cala Major, des del punt de vista compositu, és la més elaborada de totes i és on s'ha instal·lat un baret de platja que vulnera la seva imatge.

ARCA, així, s'ha adreçat a de nou a la Demarcació de Costes perquè retirin o desplacin el baret, perquè no afecti ni a la visual, ni al paisatge d'aquesta casa catalogada per l'Ajuntament de Palma.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cada cop pitjor, ARCA, fa mes de 4 anys

És amb el NIXE que vos haveu de ficar, ARCA. Aquest mamotret d´hotel, atura la vista a les cases de darrera i als que se passegen i lleva l´aire als que van a la platja, pel en ple estiu, no s´hi pot estar de la calor que hi fa. A més incompleix la llei de costes.

Valoració:3menosmas
Per ARCA, NO GRÀCIES, fa mes de 4 anys

ARCA, per mèrits propis, ha perdut tota la credibilitat, no es mereix el més mínim titular.
Consell d'humil lector als mitjans: Si el tema mereix una crònica o notícia, molt bé que se publiqui i s'expliqui com cal, però millor si la primera paraula no és ARCA perquè, al manco jo, ja m'ho mir amb prevenció o, fins i tot, disgust, ... o ja directament ni m'ho mir.

Valoració:12menosmas
Per jaume, fa mes de 4 anys

si haguèssin fet la casa a 100m de la mar ara ens podríem pendre una cervessa tranquilament els que anam a la platja, mira per on!

Valoració:-11menosmas
Per Protectors de nyarros, fa mes de 4 anys

Se fiquen mb un xibiu desmuntable, que no ocupa ni tres metres quadrats, però no diuen res de l'Hotel Nixe, que és una mole aixecada damunt la platja, que i ncompleix la llei i que tapa tot el paisatge.
És bo de fer, ficar-se amb els febles i defensar sempre els forts. Eh, cARCA?

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris