cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
25°

L'Assemblea de Docents decideix iniciar una campanya de denunicia de les ràtios il·legals

03-06-2016

L'Assemblea assegura que davant la preocupació generada per les notícies que els arribaren dels centres sobre les ràtios previstes pel curs vinent, posaràn en marxa una crida a la comunitat educativa perquè les denuncï.

Aquest dijous horabaixa l'Assemblea de Docent s'ha reunit a l'IES Binissalem i ha tractat els següents temes:

Informació sobre la reunió amb el Conseller d'Educació i Universitat, Martí March, del passat 23 de maig per reclamar el compromís de l'increment de la inversió en Educació per a l'any 2016 en el que el Govern es compromet a revertir sobre els pressupostos d'Educació qualsevol millora de finançament i ampliació dels marges de despesa que es produeixin al llarg de 2016. L'Assemblea assegura que des d'aleshores estan a l'espera que el conseller els convoqui a una propera reunió amb responsables d'Hisenda i Administracions Públiques per aclarir quina era la situació pressupostària el 14 de desembre de 2015 (data del compromís adquirit amb tots els partits que donen suport al Govern) i quina és la situació actual, després de l’increment.

Referent a les ràtios, l’Assemblea de Docents ha acordat iniciar una campanya de sensibilització i denúncia de les ràtios il·legals que preveuen que tendran a molts de centres el curs que ve. Així mateix, volen traslladar aquesta situació preocupant a les altres entitats de la comunitat educativa com FAPA, Crida, etc. per tal que s'uneixin a la reivindicació de ràtios legals. De la mateixa manera, traslladaran la seva denúnica a partits polítics.

Pel que fa al tema del cobrament dels mesos d’estiu del col·lectiu de docents interins i arran de les darreres sentències favorables a Madrid i Navarra, l'Assemblea ha acordat iniciar un contenciós administratiu per reclamar aquest dret.

Respecte al Col·legi professional de docents, avui s’ha fet la primera recollida presencial de signatures necessaries per presentar a la Conselleria de Presidència. Se n’han recollides 790 de diferents centres . El procés continuarà fins a final de curs

Finalment, la consulta a les assemblees de centre sobre la destinació del fons de la caixa de resistència ja s’ha iniciat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pregunta, fa mes de 3 anys

Si tal i com afirma la Coordinadora, els doblers de la Caixa de resistència no poden passar al Col·legi Professional (de dubtosa creació ja que el número de signatures recollides és insignificant) els doblers quedarien en mans d'una Coordinadora no elegida per ningú i que només es representa a ella mateixa.
Tot molt democràtic i transparent.
30 milions de les antigues pessetes en mans dels seguidors den Sastre i companyia.

Valoració:2menosmas
Per Ara toca Medi Ambient, fa mes de 3 anys

Si no millora el finançament crec que el pròxim any toca destinar els recursos al personal de Medi Ambient, Ibanat, etc... Educació no són els únics que varen patir retalls però pareix que només es dediquen recursos a aquest sector, oblidant la resta.

Valoració:2menosmas
Per Assemblea Quelitas, fa mes de 3 anys

Ja fa estona que aquesta assemblea està en mans del simulador de vagues i els seus.

Valoració:0menosmas
Per Marti Monjo, fa mes de 3 anys

Amb les polítiques d'aquesta Conselleria i la complicitat de l'STEi, CCOO i AMPE, han tocat de mort les assignatures de plàstica i música, i destruït la seva dignitat. Pareixia que després de'n Bauzá tot s'arreglaria i ara mateix tenim un govern aplicant Lomce i caos a tot el que toca, tan difícil era fer un decret llei com feren en altres coses per aplaçar la Lomce???? però no interessava. Els sindicats abans esmentats i representants de CEIB res han fet per minimitzar els mals... l'Assemblea de Docents és l'única esperança que ens queda...... no la destruigueu!!!!!!!!!
Per cert no hi ha ni un sol professor de les assignatures artístiques que no estigui decebut amb aquestes polítiques.... SALUT

Valoració:6menosmas
Per Sindicalista, fa mes de 3 anys

Tota la raó Joan

Ahir vaig rebre el correu del Maura i, en general, hi estic d'acord. Veig important que es guardin part dels doblers per fer front a noves mobilitzacions però la resta es pot destinar a projectes socials.

Hem d'aturar la LOMQE però evidentment no serà destinant els nostres esforçós a un gabinet jurídic. La batalla l'hem de fer noltros a les aules!

Per a temes jurídics ja hi ha els sindicats

Valoració:0menosmas
Per ANTONIO, fa mes de 3 anys

Es una lástima que la Assemblea haya quedado en manos del independentismo. Se veía venir, donde se mete Jaume Sastre acaba siempre en desastre.

Yo y muchos no nacionalistas participamos de la Assemblea por la defensa de UNA EDUCACIÓN PÚBLICA Y DE CALIDAD. Nos parecía perfecto proteger el catalán pero de aquí a convertirnos en una marioneta del independentismo…

Es inútil discutir si liquidar la caja o no… Ya está todo decidido. Jaume se la queda y punto pelota !

Valoració:-9menosmas
Per Maria, fa mes de 3 anys

L'assemblea del meu IES fa temps que és morta... No és l'excepció i tot i amb això, sembla que es farà una votació per centres. No hagués estat millor fer-ho a títol nominal com en anteriors ocasions?

Per més inri, la coordinadora ens diu que hem de votar. Tenc la sensació que això és un "Juan Palomo"...

Si fos per mi la liquidaria quan abans millor.

Valoració:-1menosmas
Per Joan, fa mes de 3 anys

És hora d'obrir una nova etapa a l'assemblea. Una caixa de resistència destinada a finançar litigis ens condemna a ser una còpia burda dels sindicats...

Valoració:0menosmas
Per Eduard, fa mes de 3 anys

Si, i també podem denunciar la falta de personal a Medi Ambient, o a Salut, o a Serveis Socials, etc... Amb el pressupost que té la Caib és impossible fer front a totes aquestes demandes. però sempre està bé protestar i fer veure com si fossin els únics que tenen mancances. Però jo personalment crec que ara és l'hora d'atendre altres àrees doncs Educació ja ha millorat molt aquest darrer any.

Valoració:-14menosmas
Per Pere Mateu, fa mes de 3 anys

La caixa de resistència s'ha de liquidar, quan abans millor.

S'estan destinant tots els diners a pagar un advocat que ha tengut un resultat 0.

S'està fonent ell tot sol una caixa de resistència a la que tots, MENYS ELL, han contribuit desinteressadament.

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris