lluvia ligera
  • Màx: 19°
  • Mín: 19°
19°

FETE-UGT vol que el Govern especifiqui de quines especialitats hi haurà oposicions

02-06-2016

La Federació de Treballadors de l’Ensenyament de la UGT (FETE-UGT) ha presentat una instància a la Conselleria d’Educació i Universitat sol·licitant que informi de quines especialitats es convocaran oposicions l’any 2017.

FETE-UGT considera que els docents necessiten saber si s’han de preparar les oposicions per al curs que ve i viuen amb neguit la manca d’informació que hi ha fins el moment. Segons el sindicat, aquesta és una informació que l’Administració pot facilitar més enllà del nombre de places que finalment es puguin oferir.

FETE-UGT ha declarat que si bé en un principi està previst que es convoquin 400 places, sabem que aquestes poden augmentar si hi ha autorització per part del futur nou Govern de l’Estat.

En aquests moments la Conselleria ja ha de saber de quines especialitats pot convocar oposicions si l’oferta és de 400 places. Si més endavant es poden ampliar el nombre de places i especialitats encara millor, ha manifestat el sindicat.

A més a més FETE-UGT ha recordat que el nombre de places que no s’han reposat des de la darrera convocatòria d’oposicions a l’any 2011, és d’unes 800 places.

Finalment, el sindicat ha exposat que per dur endavant projectes educatius innovadors es necessita una plantilla estable que es pugui implicar en aquesta tasca i que això s’aconsegueix a través de les oposicions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris