nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:

Joan Monjo hi torna: «Vos mataré... políticament»

El tinent de batle de l'ajuntament de Santa Margalida, Joan Monjo, va tornar a perdre els nervis en un ple i va amenaçar els regidors de l'oposició.


El passat dilluns dematí es celebrava una sessió plenària amb un únic punt a l'ordre del dia: el sorteig de les meses electorals per a les eleccions del 26 de juny. Just quan començava la sessió, Monjo va demanar la paraula i la prengué per dirigir-se als regidors de SUMA, Bea Gamundí i Antoni Reus, a qui va retreure que havien tret de context les declaracions fetes en l'anterior sessió plenària en la qual havia dit «no hi havia cap negre, només hi havia gent normal», per explicar que havia visitat uns pisos on, en teoria, hi viu la persona que va presentar una demanda de suspensió de la llicència d'obres del xalet del compositor britànic John Barry, i que «eren pisos molt cars on hi viu gent amb alt poder adquisitiu...» donant a entendre que no hi pot viure una persona negra.


Monjo es va dirigir a Bea Gamundí i Antoni Reus i els va dir: «em voleu desprestigiar, però no ho aconseguireu». Aleshores alentí el to i afirmà «vos mataré» i després d'una pausa afegí: «políticament».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 4 anys

Això és impresentable! Aquest home se veu que no té massa ma esquerra i se li ha vist el plomall, però jo me demano quants de pics deu passar el mateix, però iperquè els xantatjeadors son més subtils, no se sap

Valoració:2menosmas
Per Undetants, fa mes de 4 anys

Això és el caciquisme del segle XXI que hem de soportar la Part Forana. En uns pobles són del PP i en altres del PI (abans UM) i curiosament s'ajunten per a governar.

Valoració:7menosmas
Per Lleó, fa mes de 4 anys

Això és la UM (ara PI) la Part Forana

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris