algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
22°

L'Assemblea de Docents debat què fa amb la caixa de resistència i si impulsa un col·legi professional

L'Assemblea de Docents organitza el proper dijous 2 de juny una assemblea general que tendrà lloc a les 17.30h a l'IES Binissalem.

Aquests són alguns punts de l'ordre del dia: 


Informació de la reunió amb el Conseller sobre el compromís del 30%; ràtios; ens preocupa especialment aquest punt en el moment que coincideix amb el període de matriculació als centres educatius. La demanda dels interins; arran de les darreres sentències favorables al cobrament dels mesos d'estiu per part dels interins en altres comunitats autònomes, hem pensat que tenim més força per donar cobertura a aquest col·lectiu interposant una demanda judicial. Aquest, com no pot ser d'altra manera, és un punt que ha d'aprovar-se en assemblea. Col·legi Professional (1a recollida de signatures); recordau que ens vàrem posar un primer termini fins a finals de maig per a la recollida de signatures per al col·legi professional. S'informarà del recompte de signatures que hagin arribat per correu ordinari a la vegada que es farà la primera recollida presencial dels fulls de signatures que s'entregaran a l'assemblea. Amb les dades de participació obtingudes, valorarem si podem iniciar el procés o si ens hem de donar més marge de temps per a la recollida. I, finalment, la caixa de resistència; a petició de l'assemblea de l'IES Antoni Maura, escrit que es va compartir a tots els centres en el seu moment, ha quedat pendent decidir què fer amb la caixa de resistència. Aquest tema es tractà a la passada assemblea a l'IES Sureda i Blanes i s'aprovà que la Coordinadora fes un resum de les despeses previstes i que informàs sobre els projectes que es poden impulsar des de l'Assemblea de Docents. Així doncs, breument s'informarà sobre els doblers que s'han de guardar per a tasques pendents i de les propostes que en fa la Coordinadora (Col·legi, jornades i la demanda de sou dels internis els mesos d'estiu, si és el cas). 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa mes de 5 anys

Totalment d'acord amb la postura de l'IES Antoni Maura

Valoració:-19menosmas
Per Esborreu aixo!, fa mes de 5 anys

Fins quan haurem d´aguantar els insults sense cap ni peus dels feixistes maleducats i grollers, que se fiquen on no tenen cabuda?
Tan costa d´esborrar-los?

Valoració:15menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 5 anys

Arruix feixistes pancatalanistes des nostro sistema educatiu.

Sempre balears! Mai catalans!

Valoració:-19menosmas
Per Tomeu, fa mes de 5 anys

Tots a sa VAGA INDEFINIDA ja!!!

Valoració:4menosmas
Per Joan Alegalats, fa mes de 5 anys

Aquest professor varen errar sa professió. Si s'hi posen acaben amb sa fam del món en dos dies jejejjee. Replegant euros són es "number one" jejejeje

Valoració:-20menosmas
Per Liquidació Caixa de Resistència, fa mes de 5 anys

Pel seu interès reenvio aquest missatge.

Amics i amigues,

Quan al setembre del 2013 els docents començàrem la vaga indefinida, posàrem els fonaments d'un canvi en la concepció que havia existit fins aleshores sobre aspectes claus de la democràcia, com ara la superació dels models d'organització i participació clàssics, la gestió de la cosa pública i, en especial, el model educatiu que volem per als nostres fills.

Sense cap dubte l'Assemblea de docents va ser la punta de llança del procés, però és important reconèixer que, sense el recolzament de la societat civil, mai no hauríem arribat tan lluny, ni de bon tros.

Enrere queden els dies foscos del Govern Bauzà i, si bé tots som conscients que no hem d'amagar mai les camisetes verdes, també som conscients que les necessitats actuals no són les de fa 2 anys.

Ara mateix queden a la caixa de resistència uns 180.000 euros que, tot i que n'hem de descomptar el cost de les causes pendents, representen una quantitat molt respectable de doblers fruit de l'esforç col·lectiu.

Des dels seus inicis l'Assemblea de docents va voler defugir la idea de crear un sindicat. Així, al llarg dels seus 3 anys de vida ha anat mutant i transformant-se creixent i decreixent segons les necessitats. Pensam que ara mateix no hi ha una necessitat real que justifiqui continuar destinant doblers de la caixa a causes jurídiques. Sense voler-ho, podem acabar convertint-nos en allò que no volíem competint amb els sindicats per una representativitat en què volem ser transversals.

Des de l'Assemblea de l'IES Antoni Maura creiem que és hora de repartir els doblers entre aquelles entitats, associacions i causes que ara fa tres anys que ens donen suport i a les quals nosaltres donam suport.

PER AIXÒ ET DEMANAM QUE LA TEVA ASSEMBLEA DE CENTRE DONI EL SEU VOT POSITIU A LA LIQUIDACIÓ DE LA CAIXA DE RESISTÈNCIA.

Partim de la base que no hi ha una única opció vàlida i que, en conseqüència, haurem de decidir entre tots a què destinam els doblers. Però per a fer-ho, necessitam que una vegada més et mobilitzis en pro de la causa en què creus.

ASSEMBLEA DE CENTRE IES ANTONI MAURA

Valoració:-22menosmas
Per Al de baix, fa mes de 5 anys

Calla!

Valoració:9menosmas
Per Arnau Sorell, fa mes de 5 anys

Encara rosega sa capsa de sa vergonya???. Si es docents s'haguesin pres tan en serio sa seua feina, com sa recaudació pes català, no tendriem es problemes educatius que tenim an aquesta Comunitat.

Valoració:-34menosmas
Per jaume balaguer, fa mes de 5 anys

Vaga ja!

Valoració:5menosmas
Per Content, fa mes de 5 anys

M´alegra saber que al final els doblers no han acabat en mans dels del "Sirculo Boreal", malgrat la seva denúncia sense cap justificació.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris