cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 29°
31°

La candidata del PP, Teresa Palmer, presumeix de ser taurina

La candidata del PP per les Balears, Teresa Palmer, publicava aquest passat diumenge al seu compte de Twitter, una fotografia amb la seva companya Maria Salom, on assegurava estar gaudint de la correguda de toros a la plaça de toros d'Inca. A més a més, demanava que la "cultura" i la "tradició" fossin respectades

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Sa Feixina neta i IB3 en català!, fa mes de 4 anys

1h 35', 4-6-2016: per desgràcia, encara hi ha el monument de Sa Feixina dret i IB3 emet una altra sèrie en foraster. Al PP i a C's ja els va bé. I a la resta de partits?

Valoració:1menosmas
Per monja, fa mes de 4 anys

I no ho trob estrany....... també presumeix de ser del P.P.......... I paraula, que si he de triar......> ELS BOUS.
( i jo de taurina, gens ni mica.)

Valoració:5menosmas
Per dic, fa mes de 4 anys

FORASTER, -ERA m. i f. i adj.


|| 3. Castellà de nació o de llenguatge (Mall.); cast. castellano. Puch estar molt bé | com a rebostera | d'aquells forasters | que tenen ses cases | al pla del Castell, Penya Poes. 33. Parlar foraster (o en foraster): parlar en castellà. Creuen que dóna més llustre parlar y entendre es forasté, Roq. 24. Seguiren parlant en foraster amb mon pare, Rosselló Many. 46.


(Alcover-Moll)

Valoració:8menosmas
Per Volem IB3 en català, TV3 i Esport3, fa mes de 4 anys

@Tomeu

A Mallorca, "foraster" no és pejoratiu. Per altra banda, sembla que et sàpiga greu que qualcú es queixi del perjudici que suposa, per a la nostra llengua, l'emissió de pel·lícules en foraster a IB3. Eh!, que el PP ja no comanda!

Valoració:8menosmas
Per Volem IB3 en català, TV3 i Esport3, fa mes de 4 anys

@Tomeu

A Mallorca "foraster" no és pejoratiu. Per altra banda, sembla que et sàpiga greu que qualcú es queixi del perjudici que suposa, per a la nostra llengua, l'emissió de pel·lícules en foraster a IB3. Eh!, que el PP ja no comanda!

Valoració:9menosmas
Per toca webs, fa mes de 4 anys

Com deien en " tip i coll"

"donde haya una buena corrida que se quite el futbol................ y los toros

Valoració:10menosmas
Per ja, fa mes de 4 anys

La seva cara fastigosa ja ho diu tot...

Valoració:16menosmas
Per El món estaria millor sense ells, fa mes de 4 anys

Els agrada torejar bous. També els agradaria torejar persones, no?
Sàdics, cruels i malnats qui fan mal gratuïtament a un ser viu.

Valoració:20menosmas
Per Tomeu, fa mes de 4 anys

Hi ha comentaris que no només sobren, és que no s'haurien de permetre. Criticar la tortura d'animals no es pot fer amb insults i masclisme. I el de les pel·lícules "en foraster" no ens fa cap favor, tot el contrari.
Així que jo dic que les corregudes de toros s'han de prohibir, que les pel·lícules en català encara són poques i que el PP fa el ridícul estant a favor de les corregudes de toros.

Valoració:-7menosmas
Per Dierdre Louise Howard Norlander, fa mes de 4 anys

No se de que presumen, si la mayoría de la gente ya nos les gusta ver el mal trato de los animales por esto España esta volviendo anti-taurino. Tradición y cultura!!! Esto ya es antiguo y cruel, es que hay mas viejos como ellas, que van a ver los toros y por desgracia hay padres que entran con sus hijos, que es ilegal pero parece que nadie hace nada y si van extranjeros a ver los toros van engañados y casi todos salen llorando de ver tanta crueldad Espero que pronto podamos tener una España moderna y libre de antiguas tradiciones como lo llaman que ya no gusta a la mayoría.Que lastima que el mundo nos tiene que ver aun como salvajes matando animales por el gusta de unos pocos. Espero de corazón que acabe pronto!!! ABOLICIÓN YA!!!!!!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris