cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 29°
31°

Cort premiarà els millors projectes d'activitats a barris de Palma

Segons ha explicat la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, les propostes han de tenir un caire participatiu, lúdic, festiu i/o cultural, han de ser destinades a tots els públics i obertes a la participació de tota la ciutadania.

L'Ajuntament premiarà amb fins a 500 € aquelles idees i propostes que consideri més adequades per a la dinamització sociocultural dels districtes i els seus barris. Aquesta convocatòria, oberta per l'àrea de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, va dirigida a entitats, col·lectius i ciutadans individuals i vol captar idees i propostes que formin part dels programes de festes i activitats dels districtes.

Els premis
L'Ajuntament
de Palma ha destinat un total de 2.500 € en concepte de premis, amb la quantia màxima de 500 € per a cada premi (amb la corresponent retenció de l'IRPF). Preferentment es destinarà un premi per projecte i per districte, però es podran acumular fins a un màxim de dos premis a un mateix districte (en aquest cas la quantia de cada premi serà de 250 €). Qualsevol destinatari podrà acumular un màxim de dos premis, independentment de la quantia i districte on s'hagi projectat la idea o proposta.

Propostes per a tots els públics
Segons ha explicat la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, «les propostes han de tenir un caire participatiu, lúdic, festiu i/o cultural, han de ser destinades a tots els públics i obertes a la participació de tota la ciutadania, d'accés lliure i que es duguin a terme a espais públics, dins l'àmbit territorial de districte i que fomentin la interrelació entre barris».

De caràcter popular
Han de complir amb la normativa legal vigent, han de ser concretes, viables tècnicament i avaluables econòmicament. En aquest sentit, quedaran excloses aquelles iniciatives que defensin interessos corporatius o de grup, que són alienes a l'interès general dels ciutadans.

Donar a conèixer els districtes
Amb aquesta convocatòria «volem donar a conèixer els districtes de Palma com a instruments territorials propers als ciutadans, a més de facilitar la descentralització de les activitats de la ciutat», ha defensat Frade.

Termini
Les propostes i idees es poden presentar fins dia 15 de juny de 2016, i s'han de poder realitzar abans de dia 31 de desembre de 2016.

Festes d'Estiu
També està oberta la convocatòria dirigida a les entitats sense ànim de lucre inscrites en el registre municipal (REMEC) per a presentar propostes i iniciatives ciutadanes per a ser incloses a la programació de les Festes d'Estiu de la ciutat, en el període comprès entre els 25 de juny i el 30 de setembre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris