muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Sant Kanut torna per Sant Sebastià

Imatge de Sant Kanut.

Arxiu dB

La festa alternativa de Sant Kanut es tornarà a celebrar enguany, després que l'any passat l'organització es va veure obligada a cancel·lar-la per mor de no poder assumir les condicions que l'Ajuntament de Palma els imposava.

Segons ha informat l'organització del Festival Alternatiu Sant Kanut, la festa se celebrarà al Parc de la Mar la nit del 19 de gener, coincidint amb la revetlla de Sant Sebastià.

El festival està previst que comenci a les 16.30 h amb una cercavila que sortirà de la plaça d'en Coll i que està previst que acabi al voltant de les 17.30 h a la plaça de la Portella, punt en el qual la Federació d'Associacions cannàbiques llegirà un manifest.

Per les 18 h hi ha programades una sèrie d'activitats per a infants, a les 19 h cabaret de circ i a partir de les 20 h Carpa Sounsistem i concerts amb Primo Moi, Calee Arias y la Family Band, Jaleo bastardo, Niño Saurio, La Barraca, Guadaña, Purple Head i El Mono de Jade.

Recordem que el col·lectiu que organitza la festa alternativa de Sant Kanut, en les dues darreres edicions, va trobar-se amb una sèrie d'exigències, per part de Cort, que van fer perillar l'edició del 2014 fins a darrera hora i van obligar a cancel·lar la del 2015.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris