algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

Obert el termini d’inscripció per als cursos del Servei Municipal d'Educació d'Adults

El Servei d’Educació de Persones Adultes de l’Ajuntament de Palma ofereix, als ciutadans de Palma majors de 16 anys la possibilitat d’iniciar o continuar una formació al llarg de la vida, prioritzant als que pertanyen a grups o sectors amb mancances o necessitats de formació específica, i especialment aquells amb dificultats per a la integració social o inserció laboral.

L’oferta està integrada per una ventall de cursos adreçats a tota la població, que engloba els de formació bàsica i preparació de proves d’accés, els cursos de llengües i els de noves tecnologies i una oferta específica per a persones majors de 55 anys.

Durant el curs escolar hi ha tres períodes d’inscripcions. En el segon període d’inscripcions, que s’inicia aquest 7 de gener i finalitza el 22 de gener l'àrea d’Educació ha programat la següent oferta formativa:

- Com a novetat, un curs preparatori de la prova CCSE adreçat a les persones estrangeres que han de sol·licitar la nacionalitat espanyola per residència. Aquest curs té per objectiu facilitar la preparació d’una de les proves exigides per acreditar el suficient grau d’integració a la societat espanyola: la prova CCSE, que valora el coneixement de la constitució espanyola i de la realitat social i cultural d'Espanya.

- 63 cursos de llengües: català, anglès, alemany, rus i espanyol.

- 10 cursos de noves tecnologies: alfabetització digital, iniciació a la informàtica i internet, aplicacions informàtica d’oficina nivell 1 i 2, iniciació al disseny gràfic i al tractament digital de la imatge, iniciació a l’ús de smartphones i tablets.

- 5 cursos adreçats a persones majors de 55 anys: entrenament de la memòria, eines per millorar la salut emocional, estimulació cognitiva i ampliació cultural, alfabetització digital en l’ús d’internet i les seves eines bàsiques, imatge i memòtria biogràfica.

Els cursos s’organitzen en diferents franges horàries i a diferents espais, a més del CEPA Son Malferit i de l’Edifici Camp Redó, s’utilitzen altres espais com centres culturals, centres educatius, etc ubicats a diferents barris, per tal d’adaptar millor la oferta a les necessitats dels usuaris del Servei.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris