algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Més de 800 infants participen a la VII Cursa de Reis de l’IME al Parc de les Estacions

Més de 800 infants han participat aquest dimarts a la VII Cursa Infantil de Reis organitzada per l’Institut Municipal d’Esports (IME) al parc de les Estacions. Aquesta cita, en la setena edició, ha registrat un gran ambient i una gran presència de públic per animar els corredors, que ha omplert el parc de les Estacions.

Els nins i nines, de fins a 12 anys, han recorregut diverses distàncies en funció de les seves edats i han rebut una camiseta, una visera i una medalla, a més dels trofeus que s’han lliurat als guanyadors de les diferents categories.

La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha destacat «l'excel·lent ambient d’animació que ha hagut a la Cursa durant tot el matí» i ha assegurat que volien donar aquesta possibilitat als pares perquè els seus fills poguéssin descarregar una mica d’adrenalina en aquest dia que esperen els Reis. Moll ha agrait el paper de totes les empreses i entitats que han col·laborat amb l’Institut Municipal d’Esports per fer possible aquesta Cursa, així com la participació dels Voluntaris Esportius, «que sempre fan una feina excel·lent».

Pel que fa al nombre de participants, per edats, de 0 a 3 anys hi ha participat 162 infants, de 4-5, 185; de 6-7 204, de 8-10, 195 i d’11 -12 un total de 59.

Per categories, els guanyadors han estat els següents:

4-5 anys masculí: Miquel Amengual

4-5 anys femení: Claudia Fanbofe

6-7 anys masculí: Miquel Verd

6-7 anys femení: Laura Martorell

8-10 anys masculí: Carles Sogorb

8-10 anys femení: Nora Romero

11 -12 anys masculí: Miguel Roset

11 -12 anys femení: Martina Martorell

(La categoria de fins a 3 anys era participativa)

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris