nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

La Colcada és avui dimarts horabaixa a les 18 h

La Colcada de Reis d'enguany, que tendrà una temàtica marinera, arribarà al Moll Vell a les 18.00 hores amb 5.050 quilos de caramels sense gluten, 10 carrosses, tres vehicles tècnics, 14 comparses i 3 seguicis reials i amb un pressupost de 278.654 euros, 49.192 euros més que el 2015, quan va ascendir a un total de 219.131 euros.

El preàmbul municipal el formaran la Policia Muntada, la Banda Municipal de Música, gegants, capgrossos i Xeremiers de la Sala; Tamborers de la Sala i els Bombers de Palma.

Abans de l'arribada dels Reis al vaixell d'època Rafael Verdera, a les 17.30 hores, el Circ Alegria farà una actuació.

L'itinerari de la Colcada de Reis 2016 serà el mateix que l'any passat i discorrerà per l'avinguda d'Antoni Maura, plaça de la Reina, passeig del Born, plaça Joan Carles I, carrer Unió, la Rambla, carrer Bisbe Campins, carrer Rubén Darío , Passeig Mallorca, avinguda Jaume III, plaça Joan Carles I, passeig del Born i plaça de la Reina. Des d'allà, la Comitiva Reial pujarà fins a la plaça de Cort.

Cal destacar que s'instal·laran 3.000 metres de tanques durant l'itinerari en els punts que s'ha considerat més necessaris. També es reserven diferents espais a persones amb mobilitat reduïda per garantir l'accessibilitat de totes les persones.

Un cop finalitzat l'itinerari, la Comitiva Reial es dirigirà a la plaça de Cort, on seran rebuts per les autoritats municipals i es dirigiran a saludar tots els nens des del balcó de l'Ajuntament. Aquest acte començarà al voltant de les 20.20 hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris