muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

Palma se suma al «Pacte ciutadà per una Mallorca lliure de violències masclistes»

Tots els grups municipals de l'Ajuntament de Palma han signat aquest dijous una declaració institucional relativa a donar suport i adherir-se al «Pacte ciutadà per una Mallorca lliure de violències masclistes» impulsat pel Consell de Mallorca aquesta mateixa setmana. Des del consistori asseguren que «la violència masclista és un greu atemptat contra la dignitat i la llibertat de les dones». I que sense dubte, aquesta és una de les problemàtiques socials més greus amb les quals s'enfronta la nostra societat i la que més reptes planteja per a les polítiques públiques.

«És important sumar tots els esforços i reconèixer també les aportacions que les diferents institucions i la societat civil han fet, i continuen fent, per assolir aquest objectiu comú», recull el document aprovat aquest dijous.

L’Ajuntament de Palma dóna suport al pacte ciutadà de Palma per una Mallorca Lliure de violències masclistes, s’adhereix i assumeix els compromisos del pacte:

Primer - Treballar per fer de la nostra ciutat una comunitat lliure de violència masclista.

Segon - Expressar públicament el nostre rebuig a la violència masclista i fer explícita la responsabilitat inqüestionable de qui la practica.

Tercer – Elaborar o aprofundir en el pla d’igualtat de gènere des de l’ajuntament.
Quart - Treballar en xarxa per aprofitar els recursos.

Cinquè - Impulsar iniciatives de prevenció amb els centres educatius del municipi.

Sisè - Fomentar la participació (individual i col·lectiva) de les dones i crear espais de reflexió.

Setè - Promoure i difondre iniciatives de prevenció de les diferents formes de violència envers les dones i donar-hi suport.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris