nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

Acciona rep els pagaments pendents i preveu reiniciar les obres

L'empresa adjudicatària de les obres del palau de congressos, Acciona, que n’havia paralitzat les obres, ha informat que ha rebut el pagament que la Societat Palau de Congressos li devia per la certificació d'obra del mes d'agost de 2015 per import de dos milions d'euros.

Dimarts es creuaven les declaracions entre l’Ajuntament de Palma i Acciona sobre els pagaments pendents per l’execució de les obres del palau, i ahir dimecres l’empresa anunciava que havia enviat un escrit a la Societat Palau de Congressos amb una proposta de reinici d'obres després de la suspensió efectiva, previ avís, el 16 de novembre passat. A partir d’aquella data únicament s'havien realitzat treballs per garantir la conservació de l'edifici la seguretat segons el pla de suspensió comunicat al client.

Des de la companyia confien que «es pugui produir un acord com més aviat millor sobre el nou programa d'obres i els pagaments de les certificacions corresponents per reiniciar de forma efectiva les obres i avalar-ne la continuïtat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris