nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Contradiccions entre l'Ajuntament de Palma i Acciona pel Palau de Congressos

L'Ajuntament de Palma ha ofert la seva resposta a la suspensió temporal que Acciona ha realitzat en les obres del palau de congressos. La companyia havia paralitzat l’execució «com a conseqüència de les successives demores i impagampents de les darreres certificacions d'obra». Des de Cort s’ha assegurat que els comptes del palau de congressos estan «al dia» i els pagaments estan «garantits fins a final d'obra».

Com a conseqüència, tant el Govern com l’Ajuntament es coordinaran per convocar els representants d'Acciona en una reunió i aclarir la situació econòmica de palau de congressos, amb el propòsit d’acabar les obres al més aviat possible.

Segons ha assegurat l’Ajuntament de Palma, de les obres del palau de congressos queden per pagar 13,5 milions d'euros, entre costos d'obra i equipaments. La quantitat pendent s'abonarà, a mesura que es presentin les certificacions d'obra, amb els 8,2 milions d'euros disponibles de la partida pressupostada pel Govern en 2015; d'un total de 23,75 milions d'euros, dels quals s'han gastat 15,5 milions.

Des del consistori palmesà s’afegeix que la certificació 87, corresponent al mes d'agost de 2015, es va presentar dia 16 d'octubre i, per tant, es troba dins el termini de 60 dies de pagament previst en el punt 6 del contracte de juliol de 2014, que finalitza el dia 15 de desembre de 2015. Aquest fet demostraria que no hi ha cap demora en l'abonament de les certificacions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris