muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Acciona paralitza «temporalment» les obres del Palau de Congressos

La companyia Acciona ha suspès temporalment l'execució de les obres del palau de congressos de Palma «com a conseqüència de les successives demores i impagaments de les ultimes certificacions d'obra realitzada, tal com va ser comunicat formalment a la Societat Palau de Congressos de Palma SA».

En un comunicat, Acciona ha assegurat que avui dimarts encara «està pendent de pagament la certificació d'obra d'agost de 2015 per un import de dos milions d'euros, l'impagament és, segons contracte, causa de suspensió immediata de les obres i deixa sense efecte el programa de treballs».

A causa d'això, la companyia ha detallat que «en el cas que la Societat Palau de Congressos de Palma SA esmenés l'incompliment, haurà de consensuar una nova planificació, prèviament a la represa de les obres».

Acciona ha assegurat que «abans d'arribar a la paralització temporal, a la qual s'ha vist obligada, s'ha intentat sense èxit i per totes les vies possibles que s'abonés la certificació pendent».

A més, ha detallat que manté el compromís amb la finalització «d'un projecte emblemàtic per a Palma, aportant els recursos i flexibilitat necessaris per al seu desenvolupament i afrontant amb responsabilitat les vicissituds que aquest projecte ha patit».

La companyia ha puntualitzat que es veu «en la necessitat d'acollir-se als termes de contracte i procedir a la suspensió temporal de les obres per assegurar el compliment dels pagaments pendents, suspensió que en cap cas no obeeix ni respon a una voluntat de paralitzar unilateralment el projecte i que es produeix després d'intentar arribar a un acord».

Igualment, Acciona ha assegurat que confia que «s'adoptin els acords i mesures necessàries per reprendre les obres, cosa que la companyia farà de forma immediata, si es salden els deutes pendents i es compleixen els compromisos de pagament i finançament adquirits».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 5 anys

Això és un nyarro que no s'hauria d'haver ni començat. Qui el va projectar hauria de ser inhabilitat, per inepte i per projectar aquest insult.
Com és possible que una vegada esbucats els edificis militars de l'entrada de Ciutat, se permeti fer aquestes barbaritats urbanístiques?

Valoració:2menosmas
Per Miquelet, fa mes de 5 anys

Palau? Quin Palau? Però si sembla un tanatori i, al costat, un hospital.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris