muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:

Consulta ciutadana pel futur de les terrasses del Born

11711

L'Ajuntament de Palma farà una consulta ciutadana per a poder conèixer l'opinió sobre quina ha de ser la ubicació definitiva de les terrasses del Born.Així ho confirmava Aurora Jhardi, tinenta de batle i regidora de Funció Pública i Govern Interior en la trobada amb els representants de la zona. En la reunió, celebrada dimarts amb representants dels restauradors, comerciants i veïns, les patronals del comerç i la restauració i la Federació d’Associacions de Veïns de Palma, Jhardi ha assegurat que, encara que la consulta no sigui vinculant, «l’equip de govern tindrà en compte els seus resultats per tal de prendre una decisió definitiva».

La setmana que ve s'ha convocat a totes les parts a una nova reunió per acabar d'estudiar els detalls tècnics de la pregunta que es traslladarà a la ciutadania. El procediment que es farà servir serà similar que el que s’ha posat en pràctica per a la consulta de Sant Sebastià.

Diverses opcions per les terrasses

Al marge de la retirada total de les terrasses, les dues opcions que hi ha damunt la taula són, el trasllat de les terrasses al vial lateral per a vianants o mantenir-les en el passeig central, amb una redistribució per fer-les més estretes, reduint el seu impacte físic i visual.

Fruit de les primeres informacions sobre la consulta han arribat les primeres propostes alternatives per part dels partits de l’oposició a Cort. El PI Palma, per exemple, proposa mantenir les terrasses de dia, de forma regulada i ordenada segons uns criteris de proporcionalitat, i retirar-les durant el vespre. A més recomanen limitar les terrasses a taules i cadires, renunciant a altres elements com són jardineres, vidres o parapets.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I aixi, ho voldrien els empressaris?, fa mes de 5 anys

Que posin les terrasses dalt dels arbres. Com les casetes dels nins americans. Segurament seria un atractiu més.

Valoració:0menosmas
Per EL BORN ÉS DE TOTS., fa mes de 5 anys

Això sembla una capça caiguda del cel, i a sobre lleva vistes.

Valoració:4menosmas
Per ERGO, fa mes de 5 anys

El Born ha de ser un espai per passejar i les cadires, vulgueu o no, molesten.
Per mi, peatonalitzar el vial de pujada va ser un error de n’Aina Calvo. Des de aquell moment, el Born va perdre la seva essència. Pensau en la rambla de Palma o fins i tot les de Barcelona.

Aquesta consulta sembla que sigui tirar pilotes a fora per no prendre una decisió i carregar-la sobre els ciutadans. Però fins això ho han fet malament, ja que la consulta no serà vinculant.

Aquest consistori té por de decidir?

Valoració:5menosmas
Per I doncs, fa mes de 5 anys

És que han proposat deixar les terrasses a un costat, que no perjudicaria per res als bars i donaria més espai per passar, i tampoc volen cedir. Volen crear tots els problemes possibles perquè governar es sigui difícil, malgrat se prenguin decisions favorables pels ciutadans.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris