muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:
10°

La Cambra de comerç i Cort treballaran per consolidar Palma com a destinació turística

Cort vol consolidar Palma com a destinació turística.

Arxiu

El batle de Palma, José Hila, i el president de la Cambra de comerç de Mallorca, José Luis Roses, han acordat aquesta setmana treballar de manera coordinada al costat dels diversos sectors empresarials per «consolidar la capital balear com a destinació turística desestacionalitzada».

El batle i el president cameral han coincidit, a més, en la necessitat de promoure accions de qualitat en el sector de la restauració. En aquesta línia, Roses ha destacat la «necessitat» de col·laborar en l'engegada de «la certificació Gold», una acreditació presentada, el maig passat, per la Cambra de Mallorca i la patronal sectorial per «recolzar a les empreses que afavoreixin a l'economia local i propiciïn un turisme de qualitat».

Així mateix, ha presentat a la institució empresarial com «un aliat més en la dinamització» del comerç detallista, ja que Palma forma part del Pla Integral de Suport a la Competitivitat del Comerç Detallista del Ministeri d'Economia i Competitivitat, desenvolupat juntament amb les Cambres de comerç.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris