nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Velázquez es convertirà en un carrer per a vianants

L’Ajuntament de Palma convertirà el carrer de Velázquez en un carrer per a vianants després d’haver arribat a un acord amb els  comerciants i els veïnats de la zona. D’aquesta manera, la previsió és que abans que acabi l’any es dugui a terme la reordenació del trànsit un cop s’hagi aprovat per decret.

La resolució s’ha adoptat després de les reunions que han mantingut el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, i el regidor de Districte Centre, Llorenç Carrió, amb veïns i veïnes de Velázquez i de l’associació del Banc de s’Oli, a més dels comerciants, que foren els qui ho sol·licitaren.


El carrer de Velázquez serà un carrer per a vianants de dilluns a divendres de les 9.00 a les 20.00 hores i els dissabtes, de les 9.00 a les 14.00 hores. Això implica que els vehicles només hi podran circular els vespres, els dissabtes horabaixa i els diumenges. No hi haurà cap restricció amb les bicicletes, que sempre hi podran circular.

Aquesta reordenació afectarà també els carrers de Josep Anselm Clavé, Llorenç Vicens i Bartomeu Ferrà, que es convertiran, tal com sol·licitaren els veïnats, en una Zona d’Aparcament Restringit (ZAR). Això vol dir que només hi podran estacionar els residents que disposin de la targeta ZAR. La circulació hi estarà permesa. Un tram del carrer de la Volta de la Mercè, que enllaça Josep Anselm Clavé i Velázquez, es convertirà en Acire. La reordenació tindrà una vigència d’un any i, després, es revisarà i es decidir si es manté, es modifica o s’anul·la.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris