lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

L'Ajuntament de Palma revisarà els projectes d'ampliació d'hotels de la Platja de Palma

L'Ajuntament de Palma demanarà una revisió dels informes de la Conselleria de Turisme en relació a diversos projectes de modernització i ampliació d’hotels de la Platja de Palma. El consistori vol aclarir si es pot aplicar el doble increment d'edificació als projectes previstos.

Aquests projectes haurien aplicat un doble increment d'edificabilitat, el que es preveu en la Llei Turística i el contemplat en el Pla de Reconversió Integral (PRI) de la Platja de Palma. Tot i això, segons ha explicat el tinent d'alcalde Antoni Noguera, la gerència d'Urbanisme ha aprovat sol·licitar un informe jurídic als redactors del PRI per aclarir si és aplicable aquest doble increment i per poder utilitzar-lo com a base per a futures autoritzacions.

La Llei de Turisme autoritza una ampliació de fins al 20 per cent per norma general. Posteriorment, el maig del 2015, va entrar en vigor el PRI, que preveu, per als casos ara estudiats, una ampliació de fins al 30 per cent per als hotels de fins a 4 estrelles i del 50 per cent per a hotels de fins a 5 estrelles, en relació al PGOU de 1998.

En aquesta zona actualment s’hi acumulen 19 expedients que es van presentar abans de l'aprovació del PRI i que apliquen la llei turística. Posteriorment, des de maig, s'han presentat 23 projectes nous. D'aquests, quatre haurien sol·licitat la doble ampliació que ara es qüestiona.

Des de la Regidoria de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne es demanarà un informe jurídic a l'equip redactor del PRI i, en cas de contradicció entre els informes de l'Ajuntament, de l'equip redactor del PRI i de la Conselleria, no es descarta sol·licitar informació a instàncies superiors, com el Consell Consultiu.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sarenaler de la banda de Son Sunyer, fa mes de 4 anys

Platja de Palma és un invent de l'assassí feixista Gafim popularitzat per la màfia hotelera. Els que vivim a s'Arenal, som de s'Arenal, no de cap platja!

Fart del seguidisme d'aquest nom impopular pels mitjans de comunicació i els partits polítics.

#éssArenal

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris