nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
26°

Les joventuts del PP promouen el rebuig a tot allò català

Fan una campanya on rebutgen el pa amb tomàquet, el fuet i els Països Catalans

Quan falten pocs dies perque comenci la campanya electoral de les eleccions plebiscitàries catalanes i el PP català i espanyol fan un esforç per amagar l'anticatalanisme que han promogut durant les dues darreres dècades, a les Balears, les seves joventuts no segueixen la mateixa tàctica.

Sembla que a l'estratègia d'intentar dissimular l'anticatalanisme li ha sortit un bony. Les joventuts del PP de les Illes Balears han llançat una campanya on promouen el rebuig a tot allò català. Amb el pretext d'unes declaracions del Conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya on deia que el procés sobiranista s'havia de fer «sense oblidar la Catalunya Nord, el País Valencià i les Illes Balears», els joves del PP tornen a promoure el sentiment anticatalà. Usen arguments com «el fuet és bo, però m'agrada més la sobrassada» o «res de pa amb tomàquet». El video el tanca el secretari General de les Noves Generacions del PP balear. 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 7
Siguiente
Per artiller mallorquí, fa mes de 5 anys

Aquest ès dels que xuclen de ses mames dela F.E. i de las J.O.N.S. i diuen que ès mès bona que la llet de vaca ò ovella, i ses cabres no els dèixan acostar.

Valoració:0menosmas
Per Goriet, fa mes de 5 anys

Si teníeu dubtes de qui era el més colló del poble d'en Gory, ara ja no en teniu.

Valoració:0menosmas
Per Sebastià Maginat, fa mes de 5 anys

Mostren la poteta falangista imitant els seus antecessors. Els mateixos que anaven per les cases i treien la gent de nit i d'amagat per assassinar-la, també s'inventaven gloses i beneitures per l'estil d'aquests contra el formatge de Maó i la botifarra. No hi ha temps que no torn.

Valoració:5menosmas
Per EN JOANET DE L'ONSO, fa mes de 5 anys

Mai es mallorquins i mallorquines , es Balears.. mos fareu sentir espanyols ni de sa seva inventada molt intencionadament.. interessada Castizpaña.
Sou cuatre replegats i sempre ho sereu, uns traïdors de sa vostra terra, uns venuts i manipuladors de sa nostra cultura ... de sa nostra història..
Barco ARRUIX de Sa Nostra Terra
Espanyolistes de Balears que sou cuatro rates..!! No teniu dignitat per viure aqui ni la coneixeu...
La Mancha " OS " espera.. sereu més feliços

Mallorquins i Balears siempre..!! Espanyols de sa seva espanya MAI ..!!

Valoració:8menosmas
Per Tomeu, fa mes de 5 anys

Està segur aquest diari de fer-se gens de bé a si mateix i contribuir gaire a la llibertat d'expressió permetent ser la plataforma on quatre tontoreros amb tricorni amargats vomiten el seu odi racista contra els mallorquins i contra els catalans?
El diari ARA i el DIARIO DE MALLORCA obliga els qui hi vulguin opinar a registrar-se. Així s'ha acabat que un diari que vol ser un referent informatiu sigui la lloriguera de quatre covards miserables.
Si els obligau a registrar-se, automàticament els "cojones" se'ls converteixen en dos cigronets microscòpics. Tota aquesta púrria desapareixerà a l'acte i se n'haurà d'anar a insultar a qualsevol altre mitjà que els permeti vomitar odi covardament i des de l'anonimat.
Pensau-hi pel bé del nostre estimat dbalears.cat!

Valoració:7menosmas
Per VOLTOR NEGRE, fa mes de 5 anys

Mai es mallorquins i mallorquines , es Balears.. mos fareu sentir catalans ni des seus inventats molt intencionadament.. interessats pastissos catalans.
Sou cuatre replegats i sempre ho sereu, uns traïdors de sa vostra terra, uns venuts i manipuladors de sa nostra cultura ... de sa nostra història..
Barco ARRUIX de Sa Nostra Terra
Catalanistas de Balears que sou cuatro rates..!! No teniu dignitat per viure aqui ni la coneixeu...
Es Principat " US " espera.. sereu més feliços

Mallorquins i Balears siempre..!! Catalans des seus pastissos MAI ..!!

Valoració:-12menosmas
Per Goriet, fa mes de 5 anys

Difícil d'entendre si ets un poc retardat. Per tu, evidentment, impossible d'entendre. Cuuuuuuuuuuuuuuurt!

Valoració:7menosmas
Per Tià, fa mes de 5 anys

Companyons, jo no som catalufo, i em fa vergonya que m'hi prenguin. Catalunya, com més enfora millor. Jo som mallorquí, com a mallorquí espanyol, i com a espanyol europeu, sense etapes intermèdies.

Valoració:-15menosmas
Per ALM, fa mes de 5 anys

Per a "Gory": Del Tià "retrasado" no record que ningú n'hagi parlat. El que cal distingir és entre el "Tià vertader" (el primer que en aquestes pàgines va usar aquest pseudònim) i el "Tià fals" (el que utilitza el seu mateix pseudònim i és contrari al primer). I torn a insistir en què la Direcció d'aquest diari no hauria de permetre que una persona accedeixi a aquestes pàgines amb el pseudònim o amb el nom d'una altra.

Valoració:10menosmas
Per Soma, fa mes de 5 anys

Ara toca la lliga juvenil...mejau potitos per desenvolupar el cervell

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 7
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris