cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
26°

Som Palma no investirà Hila

Així ho ha manifestat l’Assemblea Oberta de la formació celebrada dilluns

Moment del recompte de vots després de l'Assemblea Oberta de Som Palma.

08-06-2015Som Palma

L’Assemblea Oberta de Som Palma, reunida dilluns, ha posat a consulta dels seus simpatitzants un seguit de qüestions que afecten la futura configuració de l’organigrama de govern de l’Ajuntament de Palma.

En aquest procés hi han participat un total de 231 persones, de les quals el 70 per cent ha manifestat que no vol donar suport a un govern municipal presidit per José Hila. En canvi el 84 per cent dels votants dóna suport a la investidura de Toni Noguera i el 90 investiria Miquel Comas. La formació no acceptaria un pacte de govern amb socialistes i ecosobiranistes sense tenir clar qui ocuparia la batlia. 

La formació tampoc no donaria suport a la formació d’un govern municipal del PSIB i MÉS sense la presència de Som Palma. Pel que fa a la possible formació de govern entre MÉS i Som Palma, amb el suport extern dels socialistes, la militància hi ha donat el 80 per cent dels suports.

Per últim, la militància era preguntada per la possibilitat de donar suport a un acord segons el qual la batlia fos rotativa. Aquesta qüestió només ha estat aprovada pel 53% de la militància.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cori, fa mes de 4 anys

M'agradaria aclarir si el senyor d'enmig de la foto era falangista quan va morir Franco estudiant dret, i també si després el varen expulsar del Col·legi de Missers. Si les dues coses fossin certes, com podria ser que ocupàs un càrrec de responsabilitat dins Podemos?

Valoració:2menosmas
Per Vicente Rodrigo, fa mes de 4 anys

Em dius mandrós? No em coneixes :))))
No he dit res sobre el que em sembla el resultat, ni ho faré ara per no desviar la qüestió. Només he posat sobre la taula si un 1% del total i, ara afegesc, en horari laboral és prou representatiu per un partit que probablement té la seva base entre els treballadors.
Res, com diu un dels comentaris recents: així sigui ... jo no li he de fer més voltes.

Valoració:0menosmas
Per Joan de Porreres, fa mes de 4 anys

El Isern aquest va intentar fer part del pregó del 31 de desembre en foraster i va fracassar, no passava ni en temps den Franco. ¿I ara el Partit Socialista “contra” les Illes Balears volen imposar un batle foraster?. Traïdors hipòcrites. ¿Quant vos ha donat Baussa per tornar?

Valoració:4menosmas
Per No li doneu més voltes, fa mes de 4 anys

Que així sigui.

Valoració:2menosmas
Per Demiurg, fa mes de 4 anys

Vicente. Si no t'agrada el resultat ves a votar i a dir la teva quan facin les assemblees obertes.

A mi també me va fer mandra anar a votar ahir horabaixa per`però vaig aixecar el cul del sofà.

Valoració:2menosmas
Per A disfrutar lo votado, fa mes de 4 anys

Vienen 4 años muy divertidos, sobretodo para los mallorquines que no vivimos en la isla

Valoració:0menosmas
Per Vicente Rodrigo, fa mes de 4 anys

Al marge del resultat, que és el que és, em deman: són 231 persones prou representatives davant les 22400 aprox. que varen votar "SOM Palma" davant un tema del calat que es planteja? No arriba a un 1%. Qui tingui dubtes que es demani, què hagués passat si surt el contrari? Un 1% és molt respectable i serveix per orientar però no pot ser vinculant. Situació compromesa la que ha provocat aquesta votació què complica les negociacions, si s'escolta algú podria dir que no és representativa i si no s'escolta per què s'ha fet?
Tornam al punt de partida, on qui té la confiança dels seus ha de decidir.
Els tres candidats (Som, Més i PSIB) haurien d'actuar amb la responsabilitat pròpia d'un batle, cadascun d'ells i sense excuses, al marge de qui ocupi finalment la cadira.

Valoració:-3menosmas
Per il.lusió, fa mes de 4 anys

per la coherencia i la estabilitat . proposta - govern balear - MES - AL CAPDAVANT , PI , PP -
Motius - estabilitat i confiànça económica , pi - regionalisme , MES - DEFENSA DE LA CULTURA , LALLENGUA I EL TRETS IDENTITARIS D´AQUESTA ILLA .
Persones adequades pel dialeg el regionalistes del PP , en Bauça no és el mediador més adequat , figures com Isern són les més idònees , Barceló per MES i en Pastor pel PI .
Els tres representen la identitat de con volem que siguin aquestes illes - progres econòmic , social, cultural i defensa dels trets identitaris de les ILlles Balears

Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris