cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

El Pi denuncia que es pugui abandonar la gestió del Palau de congressos

El plec de condicions permet que l'empresa adjudicatària es desvinculi del recinte firal pagant 2,5 milions d'euros

El Pi denuncia que l'empresa privada encarregada de gestionar les infraestructures del palau de congressos i de l'hotel pugui desentendre's del recinte firal si els comptes en resulten deficitaris. Segons explica el partit Proposta per les Illes (el Pi), hi ha una clàusula dins el plec de condicions del concurs que permet abandonar la gestió del palau de congressos abonant la quantitat de 2,5 milions d'euros; una quantitat que qualifiquen d'«irrisòria».

El president del Pi Mallorca, Josep Melià, assegura que, si es permet l'existència d'aquesta clàusula, «al final els ciutadans pagarem el palau i els hotelers se’n duran els beneficis de l’hotel». Per tant, assenyalen que aquesta no hauria de ser una possibilitat i que el contracte d'adjudicació no ha de preveure aquesta opció. Així doncs, per al Pi és indispensable que el plec reculli com una obligació de l'adjudicatari la gestió conjunta de l'hotel i del palau de congressos.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unaperaqui, fa mes de 6 anys

Ja es va publicar una notícia amb la frase que havia dit no se qui del consistori que això produïria beneficis "des del primer dia"...

Ull amb això! Efectivament com apunten des del Pi, tot assenyala que tenen la intenció de que, com sempre, els ciutadans "normals" hagem pagat el mort a preu d'or, i després l'hoteler de torn se'n dugui, efectivament, beneficis des del primer dia. I no tan sols això, si no que a més, es pugui desfer de la part que no produeixi beneficis i tornar-mos-la a noltros perquè la seguim pagant.

Molta raó duen a El Pi amb això! Volgueu dir alguns el que volgueu sobre els seus origens i tot això... històries! El fet és que apunten temes importants ara mateix.

Valoració:4menosmas
Per MÉS PI, fa mes de 6 anys

Que amiguets que us heu fet els de MÉS amb el Pi. "Los mismos perros con diferentes collares.

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris