cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

L'Audiència confirma l'arxivament de les denúncies de Khün contra el GEN

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

La Secció Primera de l'Audiència de Palma ha confirmat el sobreseïment provisional i arxiu dictat pel Jutjat d'Instrucció número 4 d'Eivissa referent a la denúncia interposada per Matthias Khün (l'apoderat de l'illa de Tagomago) en 2014 per una manifestació organitzada pel Grup d'Estudis de la Naturalesa (GEN).

A més, la mateixa sala també ha confirmat la inadmissió a tràmit de la querella presentada per Khün per un suposat delicte d'injúries arran de les declaracions del GEN sobre les obres efectuades en Tagomago.

La Secció Primera considera, en el primer dels casos, que els fets imputats "no excedeixen d'una mera protesta reivindicativa de caràcter ecològic i de legítima protesta, amb voluntat de difusió o sensibilització social cap a l'illa".

Els ecologistes del Grup d'Estudis de la Naturalesa sostenien que les intervencions efectuades a Tagomago suposen la comissió d'un delicte contra el medi ambient a més del delicte contra l'ordenació les obres, en afectar espècies protegides com la tala de savines -espècie protegida a Balears-.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris